Poznań
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: brak
Ja się jeszcze do końca nie pozbierałem po oregano sprzed 2 tygodni, ale na moje morale wpływa to wybornie.
- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Ja dzisiaj rano zrobiłem rower 120 km i czuje ze schodzenie na niską nogę pomaga mi w osiągnięciu 39 km/h średniej.
Yacool powiem ci ze po tym kilometrach zrobiłem 2 km biegu i kurde bardzo nisko schodziłem. Czuje ze na zmęczeniu człowiek mniej się kontroluje i lepiej to robi tzn łapie ten luz
Yacool powiem ci ze po tym kilometrach zrobiłem 2 km biegu i kurde bardzo nisko schodziłem. Czuje ze na zmęczeniu człowiek mniej się kontroluje i lepiej to robi tzn łapie ten luz
Triathlon to moje hobby
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak zaczniesz szybciej pływać, to też będzie od niskiej nogi, bo praca ekscentryczna relaksuje i sprzyja lepszemu wysypianiu się.
- spietrza
- Stary Wyga
- Kontakt:
Tak na serio rower pomaga mocno przy różnych urazach przy bieganiu. Wiesz że pobolewał mnie od czwartku nie wiem czy to był płaszczkowaty czy jakieś pasmo z boku na łydce ale bolał przy treningu jak jeszcze nie rozgrzany byłem. Po rowerze piłkę walę, palcami naciskam dzisiaj tam gdzie wczoraj nawet zawyłem jak Marcin mnie dotknął. Dzisiaj pełny luz, zero bólu można góry , lasy zdobywać, rzeki przepływać
Dalej wracając do Twojego treningu rytmika dużo mi dała na pływaniu. Nie robię na sucho tego jeszcze tak jak Michał czy inni idealiści ale trener od pływania od 2 miesięcy nie może wyjść z zachwytu jak równo nogi z rękoma mi w wodzie pracują. Sam nie widziałem .
Co do niskiej nogi przyda mi się w lepszym i mocniejszym oddaniu siły jak podczas dwutaktu na kraulu dowalę dodatkowo ruch żabki na nogach jak będę w pralce. Myślę że po 2-3 takich ruchach będę miał luz w pływaniu i nikt więcej bliżej niż na metr nie podpłynie
Reklama jest za darmo Polecam wszystkich niedowiarkom się stawić na treningu
Dalej wracając do Twojego treningu rytmika dużo mi dała na pływaniu. Nie robię na sucho tego jeszcze tak jak Michał czy inni idealiści ale trener od pływania od 2 miesięcy nie może wyjść z zachwytu jak równo nogi z rękoma mi w wodzie pracują. Sam nie widziałem .
Co do niskiej nogi przyda mi się w lepszym i mocniejszym oddaniu siły jak podczas dwutaktu na kraulu dowalę dodatkowo ruch żabki na nogach jak będę w pralce. Myślę że po 2-3 takich ruchach będę miał luz w pływaniu i nikt więcej bliżej niż na metr nie podpłynie
Reklama jest za darmo Polecam wszystkich niedowiarkom się stawić na treningu
Triathlon to moje hobby
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dla tych uczestników, którzy wchodzą na forum tylko przez stronę bbl, informuję, że na główną weszła druga część artykułu o dynamice biegu. To jest właśnie to po czym płaczecie, bo choć czyta się jak harlekina, to w praktyce bywa bardzo przykre.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Petarda.
Wolę to od panny Anny.
Jak widzę z kolejnych materiałów, to są tam też inne bardzo ciekawe poradniki.
Wolę to od panny Anny.
Jak widzę z kolejnych materiałów, to są tam też inne bardzo ciekawe poradniki.
- spietrza
- Stary Wyga
- Kontakt:
Dzisiaj nic mi się nie chciało a był bieg. Poszedłem ale po biegu uświadomiłem sobie że mam nowe motto
"Nie wierzysz w siebie, uwierz w yacoola !!!" Żeby nie było wierzyłem w Niego od początku
Firma od czasu du.. dała bo na 5km był czas zaniżony o 2 minuty. Ile ludzi sobie fotki robiło = bezcenne
Obiecałem wkleić zestaw wentylacyjny. Kilku kolegom z wysokim tętnem w trakcie biegania pomogło i średnia z 181 spadła do 160-165 BPM
http://www.sportacademy.pl/index.php/topic,594.0.html
"Nie wierzysz w siebie, uwierz w yacoola !!!" Żeby nie było wierzyłem w Niego od początku
Firma od czasu du.. dała bo na 5km był czas zaniżony o 2 minuty. Ile ludzi sobie fotki robiło = bezcenne
Obiecałem wkleić zestaw wentylacyjny. Kilku kolegom z wysokim tętnem w trakcie biegania pomogło i średnia z 181 spadła do 160-165 BPM
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, 11:03 przez spietrza, łącznie zmieniany 1 raz.
Triathlon to moje hobby
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Mi się wydawało, że o 3 minuty zagięli czasoprzestrzeń W wynikach jest już normalnie
Skoro już umyli tartan na stadionie, może polecimy w sobotę jakiś test? Bo to już maj, a jeszcze nie otworzyliśmy sezonu. Wstyd
Skoro już umyli tartan na stadionie, może polecimy w sobotę jakiś test? Bo to już maj, a jeszcze nie otworzyliśmy sezonu. Wstyd
- spietrza
- Stary Wyga
- Kontakt:
Nie wiem czy to problem forum.Jackski pisze:Niestety link nie działa, trzeba być zalogowanym
Wejdź w podany link, w nagłówku naciśnij forum. Kolejno Suplementacje > Odżywki i suplementy > Zestaw Wentylacyjny [SERIA SPORT ACADEMY]
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, 11:04 przez spietrza, łącznie zmieniany 1 raz.
Triathlon to moje hobby
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
Musisz poprawić link bo go ucięło przy edycji posta.
Ja na test (prawie) zawsze chętny.
Ja na test (prawie) zawsze chętny.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51,53
A już działa dzięki
A ja mam taką propozycję, że może w jakąś sobotę może, nasz guru zrobiłby zajęcia z poprawnego i efektywnego rozciągania się po treningu?
No chyba że tak owe były, bo na wszystkich zajęciach nie byłem, czego z całego serca żałuję
A ja mam taką propozycję, że może w jakąś sobotę może, nasz guru zrobiłby zajęcia z poprawnego i efektywnego rozciągania się po treningu?
No chyba że tak owe były, bo na wszystkich zajęciach nie byłem, czego z całego serca żałuję
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Możemy zrobić jakiegoś spontana na przykład na 800m, a potem leżenie na trawie i leniwe rozciąganie połączone z opalaniem.
- spietrza
- Stary Wyga
- Kontakt:
Popieram wersje z opalaniem. Uzupełnienie witaminy D bezcenne
Triathlon to moje hobby