nie no, wiadomo że osram lepszy!
Ile "żyje" Garmin?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
wojna fanbojów zwykłych żarówek, tego jeszcze w internecie nie widziałem
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
rudnickir
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jakie tysiac godzin panowie skoro niektóre nie wytrzymywały dnia . Nie chce mi się czukać jakie to były firmy - jedna Pila czy jakoś tak - teraz ledowe założone i mam w d...trwałość tego złomu zwanego urządzeniem grzewczym. To samo jest w samochodzie firmowym z nieszczęsnymi H7 - jaka firma by nie była palą się co chwila . Dlaczego ogniwa w baterii laptopa po wymontowaniu zwykle są dobre?dlaczego reset chipu i bateria trzyma normalnie a laptop nie monituje o jej wymianę...
-
Sacre
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
I w to pewnie też nie wierzysz ? Ciekawe skąd biorą się takie filmy i po co je robią ?krunner pisze:Aaaa tam, takie pieprzenie. Nie mam czasu na czytanie/oglądanie jakiś głupawych filmików na YT o spiskach producentów. Jeśli już to nie celowe działanie, tylko coraz szybsza produkcja, krótkie testy, stosowanie kompozytów zamiast bardziej trwałych materiałów.Piechu pisze:Poczytaj sobie lepiej kolego o celowym postarzaniu produktów.
Chwila Śmierci / Moment of Death (2008) [Lektor PL]
https://www.youtube.com/watch?v=Dxh_eGhEa1E
-
BunnyTerminator
- Rozgrzewający Się

Nie, żeby dyskusja o pralkach, telefonach i śmierci nie była ciekawa, ale chyba lekko odbiegliśmy od tematu 
-
Sacre
- Zaprawiony W Bojach

Jest sporo tematów tutaj na forum odbiegających od tematu.BunnyTerminator pisze:Nie, żeby dyskusja o pralkach, telefonach i śmierci nie była ciekawa, ale chyba lekko odbiegliśmy od tematu
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:53:02
Tez mam jakiegoś starego kompa della który monitował o wymianę baterii, a potem ją wyłączył i jakiś informatyczny magik coś z nią zrobił (reset chipa) i działa całkiem nieźle.
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach

np. jak wymierzyć 133m na bieżniSacre pisze:Jest sporo tematów tutaj na forum odbiegających od tematu.BunnyTerminator pisze:Nie, żeby dyskusja o pralkach, telefonach i śmierci nie była ciekawa, ale chyba lekko odbiegliśmy od tematu
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
Sacre
- Zaprawiony W Bojach

No i co wziązku z tym, tobie to głupi tematjarjan pisze:np. jak wymierzyć 133m na bieżniSacre pisze:Jest sporo tematów tutaj na forum odbiegających od tematu.BunnyTerminator pisze:Nie, żeby dyskusja o pralkach, telefonach i śmierci nie była ciekawa, ale chyba lekko odbiegliśmy od tematu
Jest wiele tematów odbiegających od tematu głównego, dyskusje toczą się o wszystkim i o niczym, z sensem i bez sensu. Na innych forach tak nie jest.
-
rudnickir
- Zaprawiony W Bojach

Na innych forach jest dokładnie tak samo. Wiele pytań się powtarza ,wiele jest oczywistych ,wiele osób ma za mało cierpliwości. Jakie buty ,jaki zegarek,jaka kurtka ,jak się ubrać,czy dam radę w takim czasie pokonać tyle i tyle- ludzie przestali samodzielnie myśleć i wszystkiego szukają w formie gotowca. Czekam już na pytania czy siadać na kiblu rano czy wieczorem i jaki to ma wpływ na wyniki.