Szybkie przygotowanie do egzaminu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
spik3r
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

WItam, niedlugo bede mial egzamin, a troche sie zaniedbalem co do formy.

Na egzaminie bede mial :

test harvard : http://kpsp.pl/stwola/i/?i=109

test podciagania na drazku

test biegi na 1000m i 50m

Powiedzcie mi jak moge sie przygotowac w miare szybko w jakis sposob na te egzaminy? Mam nie duzo czasu bo nie caly miesiac, - moze inaczej powiem, - jak moge wycisnac z siebie najwiecej, najbardziej sie poprawic w tych konkurencjach.

Mialem nawet niezla forme ale chorowalem i zaniedbalem to, w tej chwili drazek to 15x a wypada miec 20. Czas na 1000m teraz ponad 4 min a chcialbym okolo 3:40, a na 50m to mialem 6.8, i chcialbym jakos poprawic to :) Wiadomo, z tego wiele nie zrobie , ale no podpowiedzcie co najbardziej wskazane jakie cwiczenia, ile, kiedy, by zrobic co sie da, a przede wszystkim (jak zaloaczone w TEST HARVARD) - by zdobyc dobra ocene na wydolnosc, by przejsc to, by poprawic swoja wydolnosc, jak zachowywac sie na tym mierzeniu itp. Prosze o porady, nie licznowanie :) Bo zdaje sprawe jak jest.
PKO
uebq
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak "zdajesz sprawe jak jest" , to nie będę Cię "licznował" , tylko powiem - obudziłeś się z ręką w nocniku.

Kiedy egzaminy poprawkowe...? :tonieja:

ale żeby nie było, że hejtuję - szczerze doceniam te 15 podciągnięć.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

spik3r pisze:WItam, niedlugo bede mial egzamin, a troche sie zaniedbalem co do formy.

Na egzaminie bede mial :

test harvard : http://kpsp.pl/stwola/i/?i=109

test podciagania na drazku

test biegi na 1000m i 50m

Powiedzcie mi jak moge sie przygotowac w miare szybko w jakis sposob na te egzaminy? Mam nie duzo czasu bo nie caly miesiac, - moze inaczej powiem, - jak moge wycisnac z siebie najwiecej, najbardziej sie poprawic w tych konkurencjach.

Mialem nawet niezla forme ale chorowalem i zaniedbalem to, w tej chwili drazek to 15x a wypada miec 20. Czas na 1000m teraz ponad 4 min a chcialbym okolo 3:40, a na 50m to mialem 6.8, i chcialbym jakos poprawic to :) Wiadomo, z tego wiele nie zrobie , ale no podpowiedzcie co najbardziej wskazane jakie cwiczenia, ile, kiedy, by zrobic co sie da, a przede wszystkim (jak zaloaczone w TEST HARVARD) - by zdobyc dobra ocene na wydolnosc, by przejsc to, by poprawic swoja wydolnosc, jak zachowywac sie na tym mierzeniu itp. Prosze o porady, nie licznowanie :) Bo zdaje sprawe jak jest.
Wybacz... 768 razy już odpowiedziałem na to pytanie.
spik3r
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chodzi o fakt jak moge sie poprawic, nie mam ZERO formy, chce sie poprawic.
michal_c
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Użyj szukajki niedawno byl wątek o tym teście. Co do twojej formy to ja z BMI 29-mam podobne wyniki, ale do straży się nie wybieram bo i juz jestem ładnych kilkanaście lat po studiach.
"Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
unikam kłótni."Oscar Wilde
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rzeczywiście w porównaniu do liczby podciągnięć czas na 1 km masz słabiutki. Trochę zawsze można go poprawić, nawet w kilka tygodni. Na Twoim miejscu udałbym się do jakiegoś miejscowego trenera z prośbą o kilka wskazówek i pomoc w ułożeniu czegoś sensownego.
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ