Suunto Ambit 3
- GoUltra.pl
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Aplikacja Movescount Beta dla Android, opis jak sparować i wnioski po testach
http://www.goultra.pl/aplikacja-movesco ... a-android/
http://www.goultra.pl/aplikacja-movesco ... a-android/
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
-
- Wyga
Wczoraj próbowałem synchronizowac ambit2 poprzez kabel z tym programem i powiedzmy udało się , ale niestety tylko mogę mieć wgląd do ustawień zegarka bez możliwości zmiany ich , przynajmniej narazie po kilku szybkich próbach to wywnioskowałem ......zresztą fajnie by było mieć taką możliwość na ambit2
, eh pomarzyć sobie tylko pewnie mogę :p

-
- Dyskutant
Mam prosbe o sprawdzenie jednej rzeczy.
Czy jak uruchomiacie na zegarku start stop/mobile app/ sync now, to podczas tej synchronizacji pojawia sie Wam na ekranie zegarka ikonka blutetootha?
Czy jak uruchomiacie na zegarku start stop/mobile app/ sync now, to podczas tej synchronizacji pojawia sie Wam na ekranie zegarka ikonka blutetootha?
-
- Dyskutant
embe pisze:tak
nawet, jak w tym czasie na komorce nie masz uruchomionego bluetootha?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak
-
- Dyskutant
U mnie po wcisnieciu "sync now" pojawia sie napis "sync activating" i po chwili zegarek sam przeskakujemanfred pisze:Tak
na ekran glowny (ten z godzina). Zadnej ikonki BT na nim nie widze. Po klikudziesieciu sekundach wyskakuje potem napis "sync failed".
Wtedy moge wybrac "retry" lub "cancel" ale oczywiscie nic to nie zmienia.
-
- Dyskutant
Dziekuje - to mnie uspokoilesembe pisze:@Agata - poprawka - u mnie jest tak samo jak u Ciebie.
Dopiero jak zegarek złapie BT z trelefonu to pojawia się ikonka. Ale to raczej zdrowy objaw...

-
- Wyga
Mam pytanie jak porównałem ambita 3 sport i peak wyskoczyło mi że sport prędkość pionową i całkowite zwiększenie lub zmniejszenie wysokości ma z gps a peak na podstawie ciśnienia atmosferycznego , czy jest to aż taka duża różnica , czy to tylko szczegół
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szukam pakę tzw wirtualny partner. Chodzi mi o to abym ustalił sobie np dystans 20 km i czas 1 godz. I żeby na zegarku wyświetlało mi się ile będe przed czasem lub poza czasem abym mógł tempem nin stop to korygować. Za pomoc dziękuję
PS wgrałem tą apkę ale za bardzo nie wiem czemu ustalając 22 km w 45 min końcowy wynik miałem jedna godzina choć czas miałem 45 min.
PS wgrałem tą apkę ale za bardzo nie wiem czemu ustalając 22 km w 45 min końcowy wynik miałem jedna godzina choć czas miałem 45 min.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Czołem
Ktoś może wie czy mio link (pulsometr mierzący tętno z łapy ) bezproblemowo współpracuje z A3 ?
Ktoś może wie czy mio link (pulsometr mierzący tętno z łapy ) bezproblemowo współpracuje z A3 ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy zamiast ładować zegarek poprzez komputer lub laptop mogę podłączyć dedykowany kabel z pomocą przejściówki do prądu? Albo inaczej gdzie można kupić ładowarkę sieciową do ambita?
- embe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:52
- Życiówka w maratonie: 3:23:30