designerskie t-shirty
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nowych doświadczeń w karierze "zawodowego" testera nigdy za wiele 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Chciałem raz potestować jedno auto marki premium. Napisałem do nich długiego maila, w których opisałem, że jeżdżę tą marką od ładnych kilku lat, różnymi modelami itd. itp. i że chętnie napiszę test długoczasowy tak z okolic 3-4 lat użytkowani, tylko żeby mi dali jeden samochód na ten czas. Wyobraź sobie, że nawet nie odpisali! Do mnie! Zawodowego testera! A ja jeżdżę dalej ich autem prawie nowym, zaledwie 14letnim i wyobraź sobie, że pojawia się rdza!
i pada turbina! A auto ma niecałe 300kkm na blacie, toż to silnik nawet się jeszcze nie dotarł, a tu już TAAAAKIE wydatki!!! OOOOOO jak ja ich na necie obsmaruje!!!!

Dobra pożartowałem sobie
Kuba, jak chcesz to skasuj 

Dobra pożartowałem sobie

- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
Powiem tak - diablo drogo.Nessi pisze:
Może taka opcja Cię zaciekawi. Gwarantuje Ci, że wyróżnisz się w tłumie, a do tego świetny, lekki materiał, szybko schnący, nie śmierdzący i przyjemny dla ciała.
https://www.e-nessi.pl/pl/c/Koszulki/436
Ja wydaję kupę forsy na ciuchy i daleki jestem od porównań z Lidlem. Ale 120 do 180 zł to ceny za koszulki Adidas serii ClimaChill - technologia naprawdę zajebista i tkaninę Nessi zjada na śniadanie. Jak na markę raczej jeszcze taką lokalną ceny na coponiektore modele są przesadnie wysokie - w tej kategorii głównie liczy się tkanina, technologie i... logo.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Na razie możesz mieć 20% zniżki, ale jak się sprężysz to może i 25%Skoor pisze: Sam chetnie kupilbym ta zolta, ale szkoda mi 149zl

https://www.endomondo.com/challenges/19909183
- Nessi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 47,48
- Kontakt:
Drogi Krzysztofie polemizował bym w przypadku tej koszulki i czy jej materiał zjada ktoś na śniadanie, zwłaszcza, że nie miałeś naszej koszulki w użytkowaniu:)krzysztof jot pisze:Powiem tak - diablo drogo.Nessi pisze:
Może taka opcja Cię zaciekawi. Gwarantuje Ci, że wyróżnisz się w tłumie, a do tego świetny, lekki materiał, szybko schnący, nie śmierdzący i przyjemny dla ciała.
Ja wydaję kupę forsy na ciuchy i daleki jestem od porównań z Lidlem. Ale 120 do 180 zł to ceny za koszulki Adidas serii ClimaChill - technologia naprawdę zajebista i tkaninę Nessi zjada na śniadanie. Jak na markę raczej jeszcze taką lokalną ceny na coponiektore modele są przesadnie wysokie - w tej kategorii głównie liczy się tkanina, technologie i... logo.
A co do rozpoznawalności i lokalności, użyje innej metafory, czy spożywcze lokalne produkty są tańsze od globalnych sieciówek? Czy Ty jako zwolennik zdrowego żywienia zaopatrujesz się w produkty masowe czy szukasz lokalnych producentów i zdrowej żywności? Nie wiem czy nasza koszulka jest lepsza czy gorsza, nie wiem. Na pewno jest inna. Nie wiem, dlaczego coś innego od Nike czy Addidas w założeniu musi być gorsze? Wiem jedno, że przy produkcji naszej odzieży nikt nie ucierpi, nikogo nie krzywdzimy, nikogo nie wyzyskujemy a i staramy się rozwijać w Polsce.
Przyznaje to bez bicia, koszty produkcji w Polsce, gdzie nasza odzież jest szyta, są jakieś 10 krotnie droższe od kosztów rączek Azjatów. To, że jesteśmy małą firma i produkującą w Polsce nie oznacza, że musimy robić dziadostwo. Staramy dbać o wiele szczegółów wkładać w to serce i naszą pasję i staramy się wyróżnić. Nasze produkty są doceniane w coraz większej ilości krajów Europy i nie tylko. W Niemczech, Dani, Czechach, Szwecji, Estonii a ostatnio także w Kanadzie, nasze produkty cieszą się dużym powodzeniem a sprzedawane są o wiele drożej niż my proponujemy je w naszym sklepie. Tylko jakoś w naszym kraju zawsze to co Polskie musi być gorsze z założenia od tego co zachodnie. Szkoda.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2015, 13:15 przez Nessi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
O! I przekonales mnie zeby wysuplac te 149zl za zolta, salamandrowa koszulke 

-
- Zaprawiony W Bojach
ja też uważam, że obecność Nessi na forum wychodzi tej firmie tylko na dobre.
nessi, robisz to dobrze.
nessi, robisz to dobrze.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Kupiłem ostatnio, miedzy innymi, żółtą koszulkę z poprzedniej kolekcji (jak lubię kolory to jednak ciapki mnie nie przekonują
) i jak najbardziej mogę polecić. No może kieszonka z tyłu jest zbędna ale jakość wykonania i materiał są jak najbardziej ok. Bokserki troszkę nie mój typ bo miałem wrażenie, że są ciut krótsze, do tego kilka par skarpetek (różne do testów).
Ogólnie, jest bardzo dobrze i jak najbardziej polecam
.

Ogólnie, jest bardzo dobrze i jak najbardziej polecam

- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
abyśmy się dobrze rozumieli - przyjmuje, ze ciuchy Nessi są niezłe, i daleki jestem od 'wirtualnego" negowania ich jakości.Nessi pisze:Drogi Krzysztofie polemizował bym w przypadku tej koszulki i czy jej materiał zjada ktoś na śniadanie, zwłaszcza, że nie miałeś naszej koszulki w użytkowaniu:)krzysztof jot pisze:Powiem tak - diablo drogo.Nessi pisze:
Na pewno jest inna. Nie wiem, dlaczego coś innego od Nike czy Addidas w założeniu musi być gorsze? Wiem jedno, że przy produkcji naszej odzieży nikt nie ucierpi, nikogo nie krzywdzimy, nikogo nie wyzyskujemy a i staramy się rozwijać w Polsce.
...
Kwestia dotyczyła konkretnie tego zestawienia - czyli prosty T-shirt za 150 i Adidas ClimaChill za 120 - 170 w zależności od modelu. Tkanina i technologie - takie bo mam https://run4fan.wordpress.com/2014/12/2 ... orace-dni/
No ta tkanina, ten "technologiczny" bajer - naprawdę działa i jest genialne w upał. I teraz patrzę na waszą, i te 150 wydaje się sporo w zestawieniu. 99 nie powiedziałbym słowa

Poza tym - nie kwestionuję ani jakości, ani nie mam odwalone na "logo" ale widzę różnice... bo mam sporo Pumy, Nike czy Adidasa i nie tych darmówek z biegów3 czy z linii po 75 zł ale z tych wyższych, gdzie wyraźnie widać jakość tkanin, szycia, nici itp - i wydając 200 czy 300 zł za koszulkę wiem, za co płacę i na pewno nie jest to napis - bo czasem nawet go nie widać

- whitemamba
- Zaprawiony W Bojach
under armour seria alter ego
poniżej przykład:
http://mdsport.pl/pl/searchquery/alter+ ... =alter,ego
poniżej przykład:
http://mdsport.pl/pl/searchquery/alter+ ... =alter,ego
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
- Jupiter
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:16
- Kontakt:
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
http://rebelrunners.club/ kozackie hasła na niektórych 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:13
Co do rebelrunners to mam jedną i bardzo dobrze się w niej biega, przynajmniej do 18km na dłuższej trasie jej nie sprawdzałem 

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
UA wychodzi z kolejną inicjatywą nowych koszulek Alter Ego http://www.mmsport.com.pl/grupa/m/koszu ... alter-ego/ ..ta z rekinem niezła 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect