designerskie t-shirty
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, czy macie jakieś pomysły, lub może kupujecie gdzieś designerskie t-shirty, w których dobrze się biega? T-shirtów jest mnóstwo, wiem, ale szukam czegoś co będzie inne niż ogólnie dostępna oferta. Nike, pumy i inne tego typu to t-shirty w których biegają wszyscy. Owszem, są fajne bluzy, ale nie bardzo nadają się na trening. Przydałoby się coś odjazdowego. Powiecie, że przesadzam, no... ale cóż, szukam czegoś ciekawego. Za wszystkie sugestie i podpowiedzi bardzo dziękuję, mam nadzieję, że coś jest na rynku ciekawego.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2015, 09:34 przez Avenger, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nessi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 47,48
- Kontakt:
Może taka opcja Cię zaciekawi. Gwarantuje Ci, że wyróżnisz się w tłumie, a do tego świetny, lekki materiał, szybko schnący, nie śmierdzący i przyjemny dla ciała.Avenger pisze:Witam, czy macie jakieś pomysły, lub może kupujecie gdzieś designerskie t-shirty, w których dobrze się biega? T-shirtów jest mnóstwo, wiem, ale szukam czegoś co będzie inne niż ogólnie dostępna oferta. Nike, pumy i inne tego typu to t-shirty w których biegają wszyscy. Owszem, są fajne bluzy, ale nie bardzo nadają się na trening. Przydałoby się coś odjazdowego. Powiecie, że przesadzam, no... ale cóż, szukam czegoś ciekawego. Za wszystkie sugestie i podpowiedzi bardzo dziękuję, mam nadzieję, że coś jest na rynku ciekawego.
https://www.e-nessi.pl/pl/c/Koszulki/436
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
A Ty idziesz biegać czy słuchać muzyki? Taka sama gadka. Panie dotyczyło koszulek a nie tego co dla Ciebie jest ważneArielOrtega pisze:A odpowiedz na pytanie Ty idziesz biegać czy na wybieg dla modelek i modeli?? Dla mnie najważniejsze aby koszulka była wygodna a nie ładna. Po prostu muszę się czuć wygodnie w takim stroju aby nie krępowało moich ruchów podczas wysiłku fizycznego. Fajną opcją dodatkową dla mnie to kieszonka na telefon abym mógł posłuchać muzyki podczas biegania. I jeszcze kieszeń na klucze czy jakieś drobne, wodę.

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
gdzie jest moderator ???
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Podobna do tej niebieskiej kupilem kiedys w lidlu za 30zlNessi pisze:Może taka opcja Cię zaciekawi. Gwarantuje Ci, że wyróżnisz się w tłumie, a do tego świetny, lekki materiał, szybko schnący, nie śmierdzący i przyjemny dla ciała.Avenger pisze:Witam, czy macie jakieś pomysły, lub może kupujecie gdzieś designerskie t-shirty, w których dobrze się biega? T-shirtów jest mnóstwo, wiem, ale szukam czegoś co będzie inne niż ogólnie dostępna oferta. Nike, pumy i inne tego typu to t-shirty w których biegają wszyscy. Owszem, są fajne bluzy, ale nie bardzo nadają się na trening. Przydałoby się coś odjazdowego. Powiecie, że przesadzam, no... ale cóż, szukam czegoś ciekawego. Za wszystkie sugestie i podpowiedzi bardzo dziękuję, mam nadzieję, że coś jest na rynku ciekawego.
https://www.e-nessi.pl/pl/c/Koszulki/436

-
- Zaprawiony W Bojach
bez takich.
niektóre koszulki z Lidla nadają się tylko na szmaty, a porównywanie na podstawie podobieństw KOLORU czy wzoru jest przyczepianiem się.
niektóre koszulki z Lidla nadają się tylko na szmaty, a porównywanie na podstawie podobieństw KOLORU czy wzoru jest przyczepianiem się.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Oj Kuba, to taki zarcik, a ta koszukla z lidla jest akurat jedna z moich ulubionych. Kwestia wyszukania bialych krukow w stadzie wron 
I nie twierdze, ze koszulki nessi to drogie badziewie. Jestem od tego daaaaleki.
Sam chetnie kupilbym ta zolta, ale szkoda mi 149zl

I nie twierdze, ze koszulki nessi to drogie badziewie. Jestem od tego daaaaleki.
Sam chetnie kupilbym ta zolta, ale szkoda mi 149zl

Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 13:19 przez Skoor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
okej, sorry, że się uniosłem :D
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Nic sie nie dzieje 
Kurde, ta zolta jest czaderska...
Nessi, uzyj jakis marketingowych sztuczek zeby przekonac mnie do jej zakupu

Kurde, ta zolta jest czaderska...
Nessi, uzyj jakis marketingowych sztuczek zeby przekonac mnie do jej zakupu

-
- Zaprawiony W Bojach
tłumaczę: Skoor chce rabat 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Kuba

Ewentualnie moge przyjac taka na testy i porownac do mojej ulubionej lidlowskiej
oczywiscie test wysle do redakcji biegam.pl
Naczelny potwierdzi, ze solidny ze mnie chlopak

Ewentualnie moge przyjac taka na testy i porownac do mojej ulubionej lidlowskiej

Naczelny potwierdzi, ze solidny ze mnie chlopak

-
- Zaprawiony W Bojach
tłumaczę: Skoor chce rabat 100%

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Trzeba sobie radzic w tych ciezkich czasach kapitalizmu 

- banan85
- Zaprawiony W Bojach
jeszcze troszkę i Skoor będzie testerem wszystkiego 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Hehehe
obawiam sie, ze najpredzej to zaczne testowac czy regenerowane turbiny w dizlu faktycznie padaja po 20kkm