Pozdrowienia
Czyje?Quote: from wojtek on 3:38 pm on Oct. 10, 2003
Golisz nogi ?
Dzieki za info. Do szosowców doszusuję na wiosne, po zakupie szosówki. Ale to MTB z bemowa brzmi bardzo zachecająco. Szukałem forum rowerowego i ... nie ma!!! Są jakieś strony ale... rowerzysci chyba mają gorzej pod tym względem od biegaczy. Strony bieganie.pl, maratonypolsie.pl, biegi.pl a rowerzysci mają to co na stronach producentów albo sklepów rowerowych. ...Deckard, o zawodach o okolicach Warszawy to nic nie wiem. Natomiast na terenie wyścigów konnych na Służewcu widziałem zawody na rowerach szosowych. Kontaktu żadnego nie mam.
A jeśli chodzi o trening to grupy szosowców zbierają się w każdą sobotę i niedzielę o 9.00 na Rondzie Babka. Miejsce i termin pewne, wal śmiało, zawsze jest min 20 osób i jadą do Nowego Dworu szosą Gdańską.
Natomiast trewningi w Puszczy Kampinoskiej na MTB ruszają spod pawilonu vis'a'vis Tesco na Górczewskiej (dawny HIT), ale nie wiem kiedy i o której.
Ja bym na twoim miejscu gdzieś na forum rowerzystów to Tesco potwierdził.
No niezupelnie - stron rowerowych jest bez liku, więcej zdecydowanie niż biegowych, co odzwierciedla popularnośc tych dyscyplin. Natomiast zasadniczo jest jedno miejsce do rowerowego gadania - grupa dyskusyjna: pl.rec.rowery Jest ona zdominowana przez górali, ale udzielają się tam także szosowcy.Quote: from deckard Szukałem forum rowerowego i ... nie ma!!! Są jakieś strony ale... rowerzysci chyba mają gorzej pod tym względem od biegaczy. Strony bieganie.pl, maratonypolsie.pl, biegi.pl a rowerzysci mają to co na stronach producentów albo sklepów rowerowych. ...
Pawle, zakładając, że na początku będziesz używał do czytania grup dyskusyjnych Outlook Expressa, którego najprawdopodobniej masz już zainstalowanego skonfiguruj go zgodnie ze wskazówkami podanymi na stronie http://www.kolej.pl/forum/outlook.html.Quote: from PAwel on 3:33 pm on Oct. 12, 2003
Olek, oświeć mnie - jak wziąć udział w grupie dyskusyjnej?