Kilkoro znajomych biegnie i część z nich ma status "nie wystartował(a)". Kolega, który już zakończył wciąż widnieje ze statusem "biegnie".
Nie tego się spodziewałem po takim przedsięwzięciu

musieli mieć jakieś problemy techniczne, bo dziwne, że tylko w PL nie było kamery obok biegaczaradslo1 pisze:Postawiłem, że zwycięzca w Polsce przebiegnie 72,2. Kurcze ale dobrze Bartkowi idzie, brawo!!! Dlaczego Bartka pokazują tylko z lotu ptaka i do tego tak krótko?
Nie wiem, nie widzialem tej transmisji. Moze TVN robil wlasna relacje, niezaleznie od organizatorow - jesli tak, to swietnie.Jaca_CH pisze:Było dużo ujęć z poziomu "z ulicy" w TVN Meteo Active. Praktycznie na bieżąco i cały czas prowadzący Bartek Olszewski a co jakiś czas przelot po świecie. Tak więc pod tym względem w miarę OK.
No to jednak argument sugerujacy, ze ta polska transmisja malo przemyslana byla...lipton pisze:Chyba jednak jakaś awaria. W drugiej połowie biegu był kilka razy wyświetlany obraz "z poziomu asfaltu", ale albo był koszmarnej jakości albo straszliwie się przycinał.