Witamy na nowym Bieganie.pl
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Już się przyzwyczaiłem, na telefonie to działa rewelacyjnie, kwestia blogów do przestawienia się jeszcze i będzie po temacie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co działa rewelacyjnie na telefonie? U mnie dalej nie ma podglądu na forum, za to pojawiły się jakieś przyciski menu typu "Blondynka jedzie do Kenii". Przecież to było kilka lat temu. Kogo to jeszcze interesuje?
Posty z forum na głównej dalej graficznie bez zmian = słabo.
Posty z forum na głównej dalej graficznie bez zmian = słabo.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
http://bieganie.pl/?show=1&cat=137&id=7691brujeria pisze:Rano chciałem obejrzeć ostatni odcinek Z biegu. Nie klikało nic z obrazków. Siadam więc teraz, ale już nie ma na nowej cudownej stronie Z begu. Nie potrafię znaleźć. Jak żyć?
A dlaczego miałby by być ze zmianami? Niektóym się podobają innym nie, wszystkim sie nie dogodzi.Kangoor5 pisze:Posty z forum na głównej dalej graficznie bez zmian = słabo.
-
- Zaprawiony W Bojach
Napisałem w swojej pierwszej wypowiedzi dlaczego. Obecnie jest to zrobione tak, żeby się dobrze komponowało z resztą strony (dobrze zgaduję, że z jakiegoś szablonu?) zamiast tak, żeby się to dobrze czytało/ przeglądało.Adam Klein pisze:A dlaczego miałby by być ze zmianami? Niektóym się podobają innym nie, wszystkim sie nie dogodzi.Kangoor5 pisze:Posty z forum na głównej dalej graficznie bez zmian = słabo.
Po co jakieś kanciaste czcionki i wersaliki?
Po co avatary? Na forum jest może kilkunastu użytkowników, którzy mają rozpoznawalne avatary, resztę się identyfikuje po nicku.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli nie w temacie to proszę o przesunięcie. Czemu nie mogę się logować poprzez tapatalk. Login jak i hasło jak najbardziej poprawne.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
Loguj się przez komputer, redakcja korzysta z komputera ;pmanfred pisze:Jeśli nie w temacie to proszę o przesunięcie. Czemu nie mogę się logować poprzez tapatalk. Login jak i hasło jak najbardziej poprawne.
A tak poważnie, coś zwalili, wszyscy czekają na naprawienie.
Na tej nowej stronie ciężko odszukać było planów, doszukałem się jedynie tego, z tamtej strony było wszystko ładnie i na miejscu poukładane, a tutaj, lipa grobowa.
http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=1293
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Akurat za ten link serdecznie dziękuję bo wybrałem sobie jak dla mnie świetny i prosty plan treningowy http://bieganie.pl/?cat=19&id=1283&show=1Sacre pisze:Na tej nowej stronie ciężko odszukać było planów, doszukałem się jedynie tego, z tamtej strony było wszystko ładnie i na miejscu poukładane, a tutaj, lipa grobowa.manfred pisze:Jeśli nie w temacie to proszę o przesunięcie. Czemu nie mogę się logować poprzez tapatalk. Login jak i hasło jak najbardziej poprawne.
http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=1293
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Błędy (lub ficzery) są analizowane i bedą poprawiane (jesli okaże sie, że to jednak nie ficzery)
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Błąd w KALKULATOR VOLKERA DUERRA. Wpisywane dane pojawiają się jako biała czcionka na białym tle.
Krzysiek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
Mi działa poprawnie, ale nie podoba mi się ten kalkulatorBuniek pisze:Błąd w KALKULATOR VOLKERA DUERRA. Wpisywane dane pojawiają się jako biała czcionka na białym tle.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A jak ten kafelek wygląda ? :)Możesz wrzucić screen ? Ja mam iOSnorkun pisze:Na telefonie z windowsem jest teraz fajny kafelek strony głównej (nie wiem czy to było zamierzone, ale dobrze to wygląda). Strona mobilna działa dobrze.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
U mnie to jest Opera 12 pod KUbuntu Linux. Ale działa już wszystko jak należy, dziękiAdam Klein pisze:Być może jest to błąd, przeglądarek jest dużo i dużo wersji, nie łatwo jest zapewnić pełną obsługę we wszystkich, na pewno nie było to celowe, jaka przeglądarka i która wersja?grzechu_wroc pisze:Na starszych przeglądarkach nie da się kliknąć na link do artykułu. Zasłania go obrazek. Generalnie jeśli jesteś zmuszony do używania starszej generacji przeglądarek to bieganie.pl jest dla Ciebie niedostępne.
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, bo nie śledziłem wątku.
Ogólnie jest fajnie, chociaż trzeba będzie się przyzwyczaić do nowego układu.
Czy jest jakaś możliwość, aby artykuły sponsorowane, takie jak ten:
były oznaczane, jako sponsorowane właśnie albo reklama?
Ogólnie jest fajnie, chociaż trzeba będzie się przyzwyczaić do nowego układu.
Czy jest jakaś możliwość, aby artykuły sponsorowane, takie jak ten:
były oznaczane, jako sponsorowane właśnie albo reklama?