Tapatalk od wczoraj nie trybi
- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Zaraz tydzień minie a w temacie cisza. Kurde a te nowe technologie miały poprawiać komfort pracy i szybkość realizowanych zmian, ale chyba jest odwrotnie.
Triathlon to moje hobby
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Ale na przepaku po 40km można zajrzeć na forum z telefonu, a to juz wygodnie tylko .
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
Faktycznie, można spytać się od drogę bądź o prędkość chwilowąMikeSpy pisze:Ale na przepaku po 40km można zajrzeć na forum z telefonu, a to juz wygodnie tylko .
Z drugiej strony po co bigać z telefonem, dla bezpieczeństwa ? Wyczynowcy biegają z telefonami ? Nie słyszałem o tym.
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie nie wszyscy sa wyczynowcami. Sam jako niewyczynowiec, uzywam telefonu jako odtwarzaza mp3 i zasobnika map topo na wypadek zagubienia drogi w Puszczy. Ostatnio rowniez przy ok 5h wyprawie biegowej po niej uzylem po raz pierwszy telefonu z aktywnym sledzeniem online aby uspokoic moja zone gdzie jestem Inna sprawa ze nie wszędzie jest zasięg gsm.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Na Tapatalku nie widać reklam, więc nie dziwi brak reakcji administratorów na problem.
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
Bacio, wiesz ze tez mi to przeszlo przez mysl? Po prostu sie nie oplaca
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
NO w porządku, ale wiem z doświadczenia własnego że bieganie i nadużywanie gps obniża poziom bateri w czasie. Kiedyś też biegałem z xperią na ramieniu i byłem do tego mocno przywiązany i przyzywczajony i uploadowałem nałogowo na gps-sport.net i jest tam fajna aplikacja na androida
Ale czasy świetności już minęły. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie słuchanie muzyki z odwarzacza mp3, ew. większego mp4.
Ale jak kto woli, niech robi.
Ale czasy świetności już minęły. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie słuchanie muzyki z odwarzacza mp3, ew. większego mp4.
Ale jak kto woli, niech robi.
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
Pasek na ramie porzuciłem juz ponad 2 lata temu jak i uzywanie telefonu do sledzenia danychh biegowych. Czasami na biegi bralem tyko sanse clip ale jednak znalazlem, ze dla mnie combo sony xperia z3compact + sluchawki bluetooth aktualnie jest najbardziej optymalne. Sterowanie muzyka mam z poziomu sluchawek jak i bezproblemowe odbieranie rozmow gdy trzeba.
BTW: po tej prawie 5h wycieczce przy aktywnym gps,bluetooth,danych i muzyce zostalo mi w telefonie 77% baterii, wiec az nadto jak na moje skromne mozliwosci biegowe
Wszystko pięknie, ale fajny offtop sprzetowy nam sie zrobil
BTW: po tej prawie 5h wycieczce przy aktywnym gps,bluetooth,danych i muzyce zostalo mi w telefonie 77% baterii, wiec az nadto jak na moje skromne mozliwosci biegowe
Wszystko pięknie, ale fajny offtop sprzetowy nam sie zrobil
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
Okej, jako kolejny dotknięty padem Tapatalka mam propozycję nie do odrzucenia:
1. Naprawić to!
2. By biznes się spinał, dodać posty-reklamy. Takie jak np. na sfd
Dwójkę jakoś przeżyję, bez jedynki dziękuję za forum, a resztę i tak oglądam mobilnie (i bez reklam)
1. Naprawić to!
2. By biznes się spinał, dodać posty-reklamy. Takie jak np. na sfd
Dwójkę jakoś przeżyję, bez jedynki dziękuję za forum, a resztę i tak oglądam mobilnie (i bez reklam)
- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Właśnie ruszyło. Dostałem komunikaty o nie przeczytanych nowych wiadomościach w wątkach
Triathlon to moje hobby
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Wreeeeeeszcie, nic nie mówiłem ale już mnie nerwa brała...