Tapatalk od wczoraj nie trybi
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak w temacie. Sprawdzone na 4 urządzeniach...
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Mam nadzieje ze dosc szybko zostanie to naprawione.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48
dzisiaj napisałem na Facebooku do admina, podziękował wiec pewnie coś z tym zrobi
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dlaczego na Facebooku? Wytłumacz to jakoś logicznie? Myślisz, że nie czytam forum? A z FB nie korzystam.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jak możecie sobie wyobrazić, zmiany spowodowały różne konsekwencje, więc TAPATALK jest na liście ale pewnie nie jako priorytet nr 1małymiś pisze:Masakra z tym tapatalkiem. Czy admin coś zrobi?
-
- Rozgrzewający Się
Bo siedziałem na telefonie a nie miałem dostępu do forum !!!Adam Klein pisze:Dlaczego na Facebooku? Wytłumacz to jakoś logicznie? Myślisz, że nie czytam forum? A z FB nie korzystam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
Dobre sobie, admin jest tutaj na forum, a nie korzysta z facebook,a to nie wiem do kogo pisałeś w sprawie tego forumkrzysiekx84 pisze:Bo siedziałem na telefonie a nie miałem dostępu do forum !!!Adam Klein pisze:Dlaczego na Facebooku? Wytłumacz to jakoś logicznie? Myślisz, że nie czytam forum? A z FB nie korzystam.
- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Problem jest taki że jak szukam w katalogu Tapatalk nie znajduję w ogóle bieganie.pl. Dodatkowo zapisane nie otwiera się : Failed to connect "
Przed zmianą była widoczne, tzn że jeśli zmieniło się coś to może komponent tapa został wyrzucony lub po prostu dezaktywowany.
Pozostaje nam jedynie uzbroić się cierpliwość. Ja sam korzystałem z forum w 99% przez tapa no i też będę musiał poczekać.
Zmiany zawsze problemy tworzą nowe i nie naprawiają starych W takich czasach żyjemy że nikt nic nie testuje a wyrzuca
Przed zmianą była widoczne, tzn że jeśli zmieniło się coś to może komponent tapa został wyrzucony lub po prostu dezaktywowany.
Pozostaje nam jedynie uzbroić się cierpliwość. Ja sam korzystałem z forum w 99% przez tapa no i też będę musiał poczekać.
Zmiany zawsze problemy tworzą nowe i nie naprawiają starych W takich czasach żyjemy że nikt nic nie testuje a wyrzuca
Triathlon to moje hobby
- wrestler
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Naprawdę statystyki odwiedzin . były tak niskie że nie jest to priorytet? Wydawało mi się że na urządzeniach mobilnych to najwygodniejszy sposób, widocznie jednak większość dalej czyta forum z komputera
-
- Rozgrzewający Się
Zgadzam sie w 100% ze czesciej na fonie siedze na forach. Wydaje mi sie ze trzeba sie tylko zalogowac na strone tapatalku i odswiedzyc wpisane dane strony. Tak przynajmniej mi sie wydaje ze tak wlasnie tak to dzialawrestler pisze:Naprawdę statystyki odwiedzin . były tak niskie że nie jest to priorytet? Wydawało mi się że na urządzeniach mobilnych to najwygodniejszy sposób, widocznie jednak większość dalej czyta forum z komputera
-
- Rozgrzewający Się
Na facebooku jest profil biegam.pl z taka sama ikona jak forum wiec stwierdzilem ze to jedno i to samo.Sacre pisze:Dobre sobie, admin jest tutaj na forum, a nie korzysta z facebook,a to nie wiem do kogo pisałeś w sprawie tego forumkrzysiekx84 pisze:Bo siedziałem na telefonie a nie miałem dostępu do forum !!!Adam Klein pisze:Dlaczego na Facebooku? Wytłumacz to jakoś logicznie? Myślisz, że nie czytam forum? A z FB nie korzystam.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Ja korzystam tylko z tapatalka na telefonie, nawet nie mogę wejść przez przeglądarkę...bo przenosi mnie do tapatalka
-
- Rozgrzewający Się
Próbowałem dodać na nowo ale niestety już http jest użyty, wiec tylko osoba która wcześniej dodała może coś z tym zrobić