Suunto Ambit 3
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ktoś może ma jakieś doświadczenia/może coś polecić z nakładką/uchwytem na SAP3 na rower (bo niestety rura od kierownicy jest cieniutka i nie obejmuje zbytnio jej zegarek - tzn pozostaje dużo luzu)?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja założyłem taki popielaty ocieplacz z gąbki do rur i świetnie na tym zegarek się trzyma.
- GoUltra.pl
- Wyga
- Kontakt:
Ja kupiłem ten uchwyt w decathloniemacdrolas pisze:A ktoś może ma jakieś doświadczenia/może coś polecić z nakładką/uchwytem na SAP3 na rower (bo niestety rura od kierownicy jest cieniutka i nie obejmuje zbytnio jej zegarek - tzn pozostaje dużo luzu)?
http://www.decathlon.pl/uchwyt-zegarka- ... 41513.html
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
-
- Rozgrzewający Się
Ooo dziękuje po stokroć za odpowiedź! Jakoś zawsze sprawdzam decathlon, a tym razem nie przyszło mi do głowy. Suunto ma swój oryginalny Bike Adapter, ale widzę, że jest bardzo podobny, a różnica jest głównie w cenie + przesyłka... 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Już zamówionymacdrolas pisze:Ooo dziękuje po stokroć za odpowiedź! Jakoś zawsze sprawdzam decathlon, a tym razem nie przyszło mi do głowy. Suunto ma swój oryginalny Bike Adapter, ale widzę, że jest bardzo podobny, a różnica jest głównie w cenie + przesyłka...

- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Rozpiszmy to bo nie rozumiem Cię.manfred pisze:A możesz mi to rozszyfrowaćvincec pisze:http://www.ambitintervals.com/#!/ tu masz prościejThe built-in interval timer will not guide you through a structured run session such as:
15min Warm Up
1200m @ 04:00 pace (400m RI)
4x400m @ cadance > 170 (200m RI)
Cool Down
The Ambit Interval App Generator allows you to design your own interval sets.
W jednym piszesz o 8K a w drugim masz rozgrzewkę, interwał 1200 i serie 4x400
Co napisać mam ??
Triathlon to moje hobby
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No nic byłem zdesperowany próbami zainstalowania tej apki. Gdzieś robię błąd że mi to nie działa ale już nie zanudzam.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:00
A jak usunąć treningi z LOGBOOKa w zegarku?
niby banalne a mam z tym problem 

- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
W dwójce było tak, że same się usuwały, jak zapełniłeś pamięć (najstarsze były wyrzucane, żeby zapewnić miejsce na zapamiętanie aktualnego treningu)
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:00
Spoko w takim razie zobaczymy
dzięki za info
za odpowiedz na poprzednie pytanie też dziękuję 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pytanie laika czy są aplikacje w języku polskim do ambita3?
-
- Dyskutant
A możesz rozwinąć pytanie? Bo ja rozumiem to jako że apka jest napisana w języku polskim. Albo moge to rozumieć, że coś na ekranie wyświetla się w języku polskim.manfred pisze:Pytanie laika czy są aplikacje w języku polskim do ambita3?
Pozdro,
Paweł
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Apka napisana w j. polskim i dodatkowo wyświetlają sie komunikaty w j. polskim i samo ustawianie parametrów w apce jest napisanych w naszym języku.manfred pisze:Pytanie laika czy są aplikacje w języku polskim do ambita3?
-
- Dyskutant
Z tego co wiem to Suunto planuje wprowadzić język Polski w jednej z nastepnych aktualizacji. Ale co będzie spolszczone to nie wiem niestety.
Co do apek, to API uzywane do ich robienia zostanie pewnie w języku angielskim, ale zobaczymy. Parametry ustawia się z poziomu apki, nie zrobisz tego z poziomu zegarklla więc jedyne co to osoba która pisze apkę może dodać oipis w języku polskim. Innej opcji niestety nie widzę.
Co do apek, to API uzywane do ich robienia zostanie pewnie w języku angielskim, ale zobaczymy. Parametry ustawia się z poziomu apki, nie zrobisz tego z poziomu zegarklla więc jedyne co to osoba która pisze apkę może dodać oipis w języku polskim. Innej opcji niestety nie widzę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam pytanie czy jest opcja aby z automatu przechodziły ćwiczenia zaprogramowane przy pomocy tej aplikacji. Póki co po sygnale muszę wciskać lap aby przejść do następnej aktywności.vincec pisze:Spróbuj tutaj sobie zrobić taki trening http://www.ambitintervals.com/#!/