Czy wykorzystujecie i jak ją wykorzystujecie autopazue w swoim pulsometrze, na początku włączyłem, bo pomyślałem, że jak przebiegam przez sygnalizację świetlną i będzie czerwone światło to trza się zatrzymać, bądź jak kogoś spotkam i się na chwilę zatrzymam, wtedy nie będę musiał włączać ręcznie pauzy, ale jeśli rozciągam się, wtedy się nie ruszam i autopauza się również włącza i zatrzymuje mi trening i to mi przeszkadza właśnie i raczej nie będę z niej korzystał.
A czy ktoś korzysta z tej opcji ?
Autopazua w pulsometrze ?
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mam podobnie:
- przy bieganiu nie stosuję
- stosuję przy jeździe rowerem - ale ja tą aktywność traktuję tylko i wyłącznie rejreacyjnie
- stosuję przy jeździe rowerem - ale ja tą aktywność traktuję tylko i wyłącznie rejreacyjnie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
Aha, to już wszystko jasne ;p
Też rowerem jeżdże rekreacyjnie, i co korzystasz zawsze z pulsometra ? I masz założony pasek na klatkę piersiową ? Bo może ja wypróbuje ;pbanan85 pisze:mam podobnie:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
A możesz rozwinąć swoje pytanie bądź spostrzeżenie [brak znaku zapytania].tompoz pisze:Sarce możesz rozwinąć temat opaski pulsometru na klatce piersiowej podczas jazdy na rowerze/
Tompoz
A co mam rozwijać, nakładasz pasek pulsometru z nadajnikiem i jedziesz w trase, to samo co przy bieganiu, mierzysz tętno i tyle.
Wpadłem na pomysł, aby włączyć autopauze przy bieganiu, a rozciąganie dodać jako oddzielny trening przy wobrze profilu stretching ;p