bieg w knurowie
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli to takie niespełnione mażenie o wygrywaniu:hahaha:.A to się nie dziwię że nie chce poznać szarych biegaczy:usmiech:.
No a wiadomo że złej baletnicy przeszkadza rąbek przy spódnicy.
No ale może kiedyś zdecyduje się przyznać do szarej masy biegaczy:hahaha:
pozdrowienia kussy
No a wiadomo że złej baletnicy przeszkadza rąbek przy spódnicy.
No ale może kiedyś zdecyduje się przyznać do szarej masy biegaczy:hahaha:
pozdrowienia kussy
-
- Zaprawiony W Bojach
byłem biegałem i oceniam pozytywnie nawet bardzo!
brakowało mi picia na trasie (ale na szczęście nie tylko mi
), prowadzący dekoracje gadał jak stary pierdoła - ale cóż za dobrą organizacje i full wypas nagród mógł sobie pozwolić.
natomiast wielkim zaszczytem dla mnie był uścisk (i to dwukrotny) mistrza Szurkowskiego !!
no i pierwszy raz zarobiłem na bieganiu!
brakowało mi picia na trasie (ale na szczęście nie tylko mi

natomiast wielkim zaszczytem dla mnie był uścisk (i to dwukrotny) mistrza Szurkowskiego !!
no i pierwszy raz zarobiłem na bieganiu!
- kussy
- Wyga
PO PIERWSZE NIE ROZUMIE Z KAD POMYSL ZE NIE CHCE SIE UJAWNIC???MARUDZIC NIE LUBIE ALE JAK KAZDY MOGE SIE ZAPOMNIEC.
PO DRUGIE TO CO JA WYGRALEM -POMIMO MLODEGO WIEKU NIKT MI NIE ODBIERZE I NIE MAM MOWY O NIE SPELNIONYCH MARZENIACH.
PO TRZECIE ZNAM WIELU BIEGACZY I JEDNI SA LEPSI INNI TROCHE GORSI ALE ICH NIE DYSKRMINUJE DLATEGO ZE JESTEM W CZYMS LEPSZY.
A CZY TY LECHO MASZ JAKIS KOMPLEKS NIZSZOSCI?? PEWNIE NIE POTRZEBNIE
POZDRAWIAM TAK CZY INACZEJ.
PO DRUGIE TO CO JA WYGRALEM -POMIMO MLODEGO WIEKU NIKT MI NIE ODBIERZE I NIE MAM MOWY O NIE SPELNIONYCH MARZENIACH.
PO TRZECIE ZNAM WIELU BIEGACZY I JEDNI SA LEPSI INNI TROCHE GORSI ALE ICH NIE DYSKRMINUJE DLATEGO ZE JESTEM W CZYMS LEPSZY.
A CZY TY LECHO MASZ JAKIS KOMPLEKS NIZSZOSCI?? PEWNIE NIE POTRZEBNIE
POZDRAWIAM TAK CZY INACZEJ.
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Kompleksu niższości to ja nie mam(188):hahaha:
Pomysł że nie chcesz się ujawnić pojawił się po Tychach.
Jak wiesz Dawidek oczekiwał z transparantem a ty się nie zjawiłeś:(.
Jak zauważyłeś staramy się trzymać razem jako GK.
Więc byłem zdziwiony że nie pokazałeś się w Tychach.
Tym bardziej że twierdzisz że nie dyskryminujesz nikogo.
A wygląda na to że się znamy z forum:)
pozdrawiam i do zobaczenia
Pomysł że nie chcesz się ujawnić pojawił się po Tychach.
Jak wiesz Dawidek oczekiwał z transparantem a ty się nie zjawiłeś:(.
Jak zauważyłeś staramy się trzymać razem jako GK.
Więc byłem zdziwiony że nie pokazałeś się w Tychach.
Tym bardziej że twierdzisz że nie dyskryminujesz nikogo.
A wygląda na to że się znamy z forum:)
pozdrawiam i do zobaczenia
-
- Zaprawiony W Bojach
kussy
no problem
W sumie to trochę sam wywołałem tę dysputę przepraszam.Oczywiście jeżeli się chcesz do nas przyznać widzimy Cię mile wśród nas.
MacGor jest na takiej samej pozycji wśród kobiet w bieganiu jak TY wśród mężczyzn.I nie gardzi nami. Pełną szanse rehabilitacji będziesz miał w Mysłowicach na Chromiku.GK planuje tam licznie przybyć .Nikt nie wymaga żebyś z nami maruderami ( mówię o sobie) biegł , nie będziemy Ci też utrudniać rozgrzewki. Rehabilitacja bedzie pełna gdy staniesz na podium w ogólnej klasyfikacji
Ale powiedz szczerze w Tychach nie wystartowałeś bo przekalkulowałeś -że za mocni biegacze i możesz sie nie załapać na pudło.
no problem
W sumie to trochę sam wywołałem tę dysputę przepraszam.Oczywiście jeżeli się chcesz do nas przyznać widzimy Cię mile wśród nas.
MacGor jest na takiej samej pozycji wśród kobiet w bieganiu jak TY wśród mężczyzn.I nie gardzi nami. Pełną szanse rehabilitacji będziesz miał w Mysłowicach na Chromiku.GK planuje tam licznie przybyć .Nikt nie wymaga żebyś z nami maruderami ( mówię o sobie) biegł , nie będziemy Ci też utrudniać rozgrzewki. Rehabilitacja bedzie pełna gdy staniesz na podium w ogólnej klasyfikacji

Ale powiedz szczerze w Tychach nie wystartowałeś bo przekalkulowałeś -że za mocni biegacze i możesz sie nie załapać na pudło.

- kussy
- Wyga
chetnie si zobacze z wami na biegu w myslowicach (11.10.2003)-choc mam jechac na wesele to i tak bede biegal. nie wiem dlaczego piszesz ze kim kolwiek gardze ale to nie prawda a ze bede stal na podjum nie moge obiegac (nie jestem wybitnym biegaczem)ale napwewno bede walczyl. ja nigdy nie odpuscilem biegu, w tychach nie mialem zaplanowanego startu wiec nie biegalem nie przerazila mnie obsada bo akurat z wiekszosciom tych chlopakow sie znam i wiem gdzie moje miejsce w szeregu. moj start mial byc w knurowie i tam wlasnie biegalem jak juz wszyscy pewnie wiedza:)
a teraz pytanie do Ciebie foma skad wiesz ze ja to akurat ja ?? ale to moze juz prywatnie GG3358210
mam nadzieje ze nikogo nie urazilem moim "marudzeniem":)
pozdrowienia
a teraz pytanie do Ciebie foma skad wiesz ze ja to akurat ja ?? ale to moze juz prywatnie GG3358210
mam nadzieje ze nikogo nie urazilem moim "marudzeniem":)
pozdrowienia
- Cotton
- Wyga
Byłem w Knurowie i było nawet fajnie.Organizacja przy rozdawaniu nagród daremna ale oceniam pozytywnie. No i byłem 95., jak na mnie to nieźle, bo to mój 2. bieg pozaszkolny. pozdrawiam
Stworzony by biec
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]