"Z biegu" - odcinek 3

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
jarjan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Jarjan, no sorry, ale pojęcia nie masz o czym mówisz. To są często przypadkowi ludzie. W dodatku często bardzo biedni ludzie. W weekend pokażemy wam typową historie. Tu nie ma długofalowego planowania. Managerowie musieliby z góry zapisać i opłacić setki zawodników.
Oczywiście, że robią to managerowie. A nie wiedząc kogo zapisać w 1. terminie- zapisaliby kogokolwiek.
A termin przenoszenia numerów to był 15 marca !
Biegam, więc jestem. :)

pozdrawiam
Jarosław
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jeśli byście mieli jakies pomysły na tematy to piszcie. I jeśli sami będziecie w jakimś ciekawym miejscu to zastanówcie sie, czy nie możecie nakręcić jakiegoś ciekawego materiału, nawet kilkadziesiąt sekund może być wartościowe.
uebq
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jarjan pisze:
uebq pisze:czemu bez perspektyw? wyjaśnisz? przecież niczego to nie utrudnią, a jasne zasady służą raczej niż szkodzą...?
no przecież wyjaśniłem,
jeśli nie będą mogli dostać się do biegu w dotychczasowy sposób tj. jako elita na specjalnych warunkach , to zapiszą się w normalnym trybie tj. jako zwykli uczestnicy. Przy takim regulaminie jak dotychczas ciężko będzie im to uniemożliwić.
Jeśli orgi chcą na trwale wyeliminować udział zagranicznej elity to muszą pokombinować z regulaminem.
Ale mi ie chodzi o to, żeby uniemożliwić start kenijskim biegaczom, tylko żeby zapisywali się w terminie jak wszyscy a nie gwiazdorzyli z zapisami VIP w indywidualnych terminach
Awatar użytkownika
JanW_AB
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:16
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: Jeśli byście mieli jakies pomysły na tematy to piszcie. I jeśli sami będziecie w jakimś ciekawym miejscu to zastanówcie sie, czy nie możecie nakręcić jakiegoś ciekawego materiału, nawet kilkadziesiąt sekund może być wartościowe.
Razem z kumplem startujemy 30.04 - 03.05 w Peneda-Geres Trail Adventure - czterodniowy bieg w portugalskim parku narodowym Geres, który organizuje Carlos Sa. Nie dysponuję żadnym pro sprzętem, ale jeśli jest to z Waszej perspektywy ciekawe, to możemy coś nakręcić :) ... a przynajmniej spróbować :hej:
JanBiegaBlog - mój blog
AkademiaBiegacza.pl S.L. Salos Wodna Łódź - mój klub
ULTRA "Geniusze" Biegania - 26.04.2015 - 03.05.2015 - moja wyprawa: Maraton i etapowe Ultra (130km) w 8 dni
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No jasne! Nie wiedziałem, ze coś takiego istnieje ale jak zobaczyłem to: https://m.youtube.com/watch?v=6DU9DadWbM8 to zazdroszczę. Spróbujcie pokazać piekno miejsca, choć nie zawsze to sie da zrobić zpoziomu biegacza. Ale to co możecie zrobić to jakies rozmowy, choćby z Carlosem Sa, mam nadzieje, że mówi po angielsku.
Awatar użytkownika
JanW_AB
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:16
Kontakt:

Nieprzeczytany post

OK, z pewnością coś prześlę :) mam nadzieję, że da radę :)
JanBiegaBlog - mój blog
AkademiaBiegacza.pl S.L. Salos Wodna Łódź - mój klub
ULTRA "Geniusze" Biegania - 26.04.2015 - 03.05.2015 - moja wyprawa: Maraton i etapowe Ultra (130km) w 8 dni
aktywny12
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Już nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia, tzn rozmowy z Szymonem Kulką. Z 4-5 treningów w tygodniu pobiec dychę poniżej 30min :szok: Widać, że koleś ma duży talent.
Poza tym, taka uwaga do Pana Piotra, więcej luzu :oczko:
ODPOWIEDZ