bieg w knurowie
- stasiar
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Spróbuj pod te numery :609595312, 32/3304810
Są to zeszłoroczne numery organizatorów, ale może nic się w tych cyferkach nie zmieniło!
Pozdrawiam
JANS-stasiar
Są to zeszłoroczne numery organizatorów, ale może nic się w tych cyferkach nie zmieniło!
Pozdrawiam
JANS-stasiar
Stasiar (Jans)
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Ewentualnie numer(032)2352730 .
Bieg odbędzie się spod hali sportowej KWK Szczygłowice .start o godz12,trasa atestowana.
Jest to już 11 edycja i 8 mistrzostwa polski górników.
Bieg odbędzie się spod hali sportowej KWK Szczygłowice .start o godz12,trasa atestowana.
Jest to już 11 edycja i 8 mistrzostwa polski górników.
- kussy
- Wyga
widze ze zainteresowanie ty biegiem jest nie wielkie:( wszyscy jada do tychow wiec napewno organizatorzy sie uciesza. ja tez sie tam pojawie ale jako kobic i bede wszystkich goraco dopingowal.
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
No i po biegu.Jak zawsze dobrze zorganizowany.Nieco ponad 210 zawodników ukończyło bieg.MarekC załapałsię na pudło(gratulacje).Szkoda Foma że cię nie było,ale ci się nie dziwię troche daleko z powrotem.
Więcej z forum nie było nikogo???
Wyniki już są nahttp://www.psb-biegi.com.pl/wyn.html
Więcej z forum nie było nikogo???
Wyniki już są nahttp://www.psb-biegi.com.pl/wyn.html
- kussy
- Wyga
ja bylem na tym biegu i musze powiedziec ze pod wzgledem organizacyjnym niezle moze troche balaganu podczas rozdawania nagrod i jeden z prowadzacych sial zamieszanie (kto byl to wie jak to wygladalo) mam takze pewne obawy co do dlugosci trasy (za dluga)ale to moje wrazenie i moge sie mylic.
moja ocena to mocne 4
moja ocena to mocne 4
-
- Zaprawiony W Bojach
lecho
kussy leży prawie na tej najwyższej półce biegowej,a przynajmniej się o nią stale ociera dlatego się do takich jak my nie przyzna na zawodach.Przepraszam, żle napisałem ,żeby nie pomylić z tzw froteryzmem, on na niej biega.
kussy leży prawie na tej najwyższej półce biegowej,a przynajmniej się o nią stale ociera dlatego się do takich jak my nie przyzna na zawodach.Przepraszam, żle napisałem ,żeby nie pomylić z tzw froteryzmem, on na niej biega.