Chodzi o to, że gps jest niezły jeśli chodzi o tempo średnie i całkowity dystans. jest za to bardzo słaby w dokłądnym wyznaczaniu tempa chwilowego. Sam mając porządne zegarki biegowe nigdy nie używam stref predkości, bo są moim zdaniem niezbyt użyteczne. Korzystam albo z średniego tempa odcinka (a w jego trakcie żeby prędkośc była w miarę równomiernie rozłożona to opieram się na wyczuciu) lub na najszybszych treningach z stadionu.
Miejsce tego pytania jest raczej w dziale techno i tam go przeniosę.
Aplikacja dająca sygnał gdy biegniemy zbyt wolno
- no-login
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Adidas micoachBrando pisze:Zna ktoś jakąś aplikację która dawała by nam sygnał gdy tempo naszego biegu spada poniżej ustalonej wartości ( na przykład 5min/km)? W endomondo nie widzę takiej opcji, a patrzeć na ekran też nie za bardzo chce mi się cały czas podczas biegu
https://play.google.com/store/apps/deta ... P0auqGgJgN
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Oj... nie mam problemow. Próbuje cie pokazać inna, dużo lepsza możliwość.Brando pisze:Rolli jakie Ty masz problemy...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a ja na zegarku opieram się o tempo chwilowe, a mam zegarek który akurat potrafi szaleć w przypadku tego parametru. Jednak dla mnie wartość z wyświetlacza jest poglądowa, bo wiem mniej więcej ile biegnę, bardziej lukam kontrolnie aby po 5 spojrzeniach na jakimś odcinku wiedzieć czy trochę przyspieszyć czy zwolnić. NA telefonie raczej nieosiągalne