Ooooooo stary gdzie ty żyjesz?LukaszKoziny pisze:A to jest jakiś inny oryginał?mow_mi_stefan pisze:Dobre dobre. Musze córkom puścić. Może pokochają jak oryginał, bo zaśpiewane z podobnym powerem
albo... inaczej...
masz córki?
Ooooooo stary gdzie ty żyjesz?LukaszKoziny pisze:A to jest jakiś inny oryginał?mow_mi_stefan pisze:Dobre dobre. Musze córkom puścić. Może pokochają jak oryginał, bo zaśpiewane z podobnym powerem
Oczywiście, że nie mamSkoor pisze:Ooooooo stary gdzie ty żyjesz?LukaszKoziny pisze:A to jest jakiś inny oryginał?mow_mi_stefan pisze:Dobre dobre. Musze córkom puścić. Może pokochają jak oryginał, bo zaśpiewane z podobnym powerem
albo... inaczej...
masz córki?
Znacie powiedzenie: "Jurek-ogórek, kiełbasa i sznurek"?Adam Klein pisze:Ale to nie pasuje, "Ty masz syndrom kiszonego ogóra". To chodzi chyba o coś innego.
Na ile znam Sylwię zrobiłaby z tego fantastyczny performanceAdam Klein pisze:Goście z Orlenu mają się podobno z Sylwią kontaktować. Wg mnie fajne byłoby, żeby początek Orlen Warsaw Marathon nie był taki sztampowy jak wszystkich maratonów. Czyli przed startem, Sylwia na scenie intonuje: Mam tę moc - i cały tłum śpiewa z nią. A wśród nich oczywiście także Henio Szost.