Jak coś to mam miejsce w bagażnikuCrazyAnt pisze:Już zacznijlukii23 pisze:ja 10 kwietnia z Krakowajak nie będzie samolotu to pierdziele biegnę do Paryża prosto na start

Jak coś to mam miejsce w bagażnikuCrazyAnt pisze:Już zacznijlukii23 pisze:ja 10 kwietnia z Krakowajak nie będzie samolotu to pierdziele biegnę do Paryża prosto na start
Dobry pomysłmaly89 pisze:No i w końcu wczoraj wieczorem dostałem oficjalne potwierdzenie, że dostanę wolne w pracyA więc jeżeli faktycznie dzisiaj ostatni dzień strajków to jutro powinienem normalnie dolecieć z żoną do Paryża!
Mam pytanie - wybiera się ktoś po biegu śniadaniowym po odbiór pakietu na maraton? Może zbierzemy się większą grupą? Jakby ktoś też się wybierał to dajcie znać na PW to się wymienimy numerami tel.
Tak.CrazyAnt pisze:Czy jest ustalone gdzie dokładnie spotykamy się po biegu śniadaniowym?? Stoisko Asics tak jak było wcześniej proponowane?
No, to jest jedynie milczące założenie. Ale biorąc pod uwagę rozmiar stoiska Asics'a na Expo - nie wyobrażam sobie, żeby nie było ich na biegu. Kwestia tylko czy bedzie jednoCrazyAnt pisze:I czy na pewno będzie takie stoisko?
Ok jakoś się znajdziemyMarc.Slonik pisze:W razie czego chodzimy wymachując chorągiewkami - kto zauważy wymachiwacza podchodzi i zagaduje