personalizacja butów
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W Sklepie Biegacza dowiedziałam się wczoraj o możliwości spersonalizowania butów, konkretnie adidas boost. Kompetentny sprzedawca zachęcił do skorzystania z tej opcji w przypadku, gdy nie odpowiadają nam fabryczne ustawienia, w tym kolor. Czy ktoś korzystał już tej możliwości? Jeśli tak, to czy warto? Może któryś z dzisiejszych półmaratończyków urwał dzięki temu cenne sekundy?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
...w tym kolor?
Przecież to byłaby rewolucja!
Jeżeli to się potwierdzi, to z mety zamawiam ultra boosta bez plastików. W kolorze dowolnym.
Przecież to byłaby rewolucja!
Jeżeli to się potwierdzi, to z mety zamawiam ultra boosta bez plastików. W kolorze dowolnym.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wystarczyłaby na początek zero-jedynkowa nastawa stabilizacji.
Potem szerokość śródstopia co 5mm. Dalej grubość pianki pod śródstopiem co 1-2mm.
Rozmarzyłem się...
Potem szerokość śródstopia co 5mm. Dalej grubość pianki pod śródstopiem co 1-2mm.
Rozmarzyłem się...
-
- Zaprawiony W Bojach
Z mojego doswiadczenia wynika, ze kluczowe slowo w tym zwrocie to "sprzedawca" - i przez nie nalezy filtrowac wszystko co mowi...martaszc pisze:Kompetentny sprzedawca...
No nie ma watpliwosci, ze kolor to kluczowa sprawa w butach do biegania - to tak jak z autami, czerwone sa najszybsze.martaszc pisze:... zachęcił do skorzystania z tej opcji w przypadku, gdy nie odpowiadają nam fabryczne ustawienia, w tym kolor.
Mysle, ze jak ktos doplacil za "personalizacje", to natychmiast przyspieszyl o setki cennych sekund! Np. z 1:51h zrobil polmaraton w blyskawiczne 1:48h! Ponad 150 cennych sekund zysku - jak nic, nalezy koniecznie kupic ;-)martaszc pisze:Może któryś z dzisiejszych półmaratończyków urwał dzięki temu cenne sekundy?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Na stronie nike niedawno widziałem, że można w ten sposób spersonalizować sobie buty. Z ciekawości wybrałem lunarglide 6 i pobawiłem się chwilkę. Pozmieniałem kolory podeszwy, zapiętka, języka, sznurówek i nawet napisu Nike na języku. Ogólnie można zmienić całą grafikę buta. Cena za takiego buta wyszła prawie 800 zł, totalny bezsens oczywiście.
Nie wiem w którym miejscu doszukałeś się kompetencji sprzedawcy? Ale fakt, dzisiaj biegłem w czarno-zielonych Asicsach i biegłem zdecydowanie szybciej niż pół roku temu w niebiesko-białych. Jednak co kolor to kolor ;)
Nie wiem w którym miejscu doszukałeś się kompetencji sprzedawcy? Ale fakt, dzisiaj biegłem w czarno-zielonych Asicsach i biegłem zdecydowanie szybciej niż pół roku temu w niebiesko-białych. Jednak co kolor to kolor ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
Nike ma tę możliwość już od kilku lat. Teraz Adidas. To jest pewnie ta wielka tajemnica, którą dwóch projektantów zabrało z sobą z N do A, a czym się tak seego czasu emocjonowała redakcja portalu ;-)harlan pisze:Na stronie nike niedawno widziałem, że można w ten sposób spersonalizować sobie buty. języka, sznurówek i nawet napisu Nike na języku.
W końcu nie od dziś wiadomo, że kolor zielony poprawia recycling energii ....harlan pisze:Nie wiem w którym miejscu doszukałeś się kompetencji sprzedawcy? Ale fakt, dzisiaj biegłem w czarno-zielonych Asicsach i biegłem zdecydowanie szybciej niż pół roku temu w niebiesko-białych. Jednak co kolor to kolor ;)
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas