Mikołów, 10 km
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Cześć,
Czy ktoś posiada informacje na temat tego biegu?
Z góry dziękuję.
Czy ktoś posiada informacje na temat tego biegu?
Z góry dziękuję.
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Bieg będzie skromny, ale będzie i to wbrew staraniom władz, by zdusić wszelkie działania organizacyjne.
Start o 11.00, zapisy 8.00-10.30 przy ŚlPRD (Śląskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych) przy ul.Żwirki i Wigury 56.
Mam odręczną mapkę, więc opiszę ulice, jakimi wiedzie trasa:
ŚlPRD -Nowy Świat -Konstytucji 3 Maja -Mikołowska (Łaziska Średnie) - Szkolna -Górnicza -jakiś parking (???) -NAWRÓT -Górnicza - Stroma -Maklerska -Szkolna -Nowy Świat -Parking przy ŚlPRD.
Zapraszam, ja będę.
Start o 11.00, zapisy 8.00-10.30 przy ŚlPRD (Śląskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych) przy ul.Żwirki i Wigury 56.
Mam odręczną mapkę, więc opiszę ulice, jakimi wiedzie trasa:
ŚlPRD -Nowy Świat -Konstytucji 3 Maja -Mikołowska (Łaziska Średnie) - Szkolna -Górnicza -jakiś parking (???) -NAWRÓT -Górnicza - Stroma -Maklerska -Szkolna -Nowy Świat -Parking przy ŚlPRD.
Zapraszam, ja będę.
[b]szuuu[/b]
-
- Wyga
- Kontakt:
Ja też powinienem być.
Fajnie, że tak blisko mnie odbędzie się ten bieg.
Pozdrawiam, kłaniam się,
Ermo.
Fajnie, że tak blisko mnie odbędzie się ten bieg.
Pozdrawiam, kłaniam się,
Ermo.
-
- Wyga
- Kontakt:
Cześć,
MacGor, mieszkam w Panewnikach, niedaleko Bazyliki Franciszkanów gdzie odbywa się Ekosong. W wycieczkach biegowych zapuszczałem się prawie do centrum Mikołowa, przez bazę na Jamnej, na Starganiec, Podlesie, Murcki, Radoszowy. To są moje trasy na dłuższe wybiegania. Dlatego napalam się na ten bieg mikołowski, zresztą spotykałem się kiedyś w Mikołowie z pewną panną, więc znam te tereny. Pozdrawiam.
MacGor, mieszkam w Panewnikach, niedaleko Bazyliki Franciszkanów gdzie odbywa się Ekosong. W wycieczkach biegowych zapuszczałem się prawie do centrum Mikołowa, przez bazę na Jamnej, na Starganiec, Podlesie, Murcki, Radoszowy. To są moje trasy na dłuższe wybiegania. Dlatego napalam się na ten bieg mikołowski, zresztą spotykałem się kiedyś w Mikołowie z pewną panną, więc znam te tereny. Pozdrawiam.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie, data jest przecież w tytule wątku 
Z tym 06.09 w Piekarach to jeszcze nie wiem, mamy wyjechac na weekend... Bardziej nastawiam się na 12 w Tychach, tym bardziej, że może tam będziesz Foma i będzie można się poznać w "realu". Ale cóż zobaczymy...

Z tym 06.09 w Piekarach to jeszcze nie wiem, mamy wyjechac na weekend... Bardziej nastawiam się na 12 w Tychach, tym bardziej, że może tam będziesz Foma i będzie można się poznać w "realu". Ale cóż zobaczymy...
Któż jak Bóg!
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Ermo -elementy trasy, które wypisujesz, są mi świetnie znane, bo też tam robię długie wycieczki, a i MarekC 2 razy tam biegał, Lecho raz. Może więc uda nam się kiedyś zmontować grupę i podbić te tereny gromadnie?
[b]szuuu[/b]
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Może jutro ci coś napiszę.Będę rozmawiał z MacGor powinna wiedzieć coś więcej.
Według kalendarza wpiswego nie powinno być ,ale to się okaże na miejscu.
Według kalendarza wpiswego nie powinno być ,ale to się okaże na miejscu.