Puchar Maratonu Warszawskiego
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Podobno Agrykola, tak jak w lipcu.
A godziny te same co zwykle. Bieg na 10 km ok. 14:45, od godz. 12:00 pocz±tek imprezy, biegi dla dzieci etc.
A godziny te same co zwykle. Bieg na 10 km ok. 14:45, od godz. 12:00 pocz±tek imprezy, biegi dla dzieci etc.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzone oficjalnie, że biegamy na Agrykoli i jest niespodzianka:
cytuję za stroną MW
Maraton maratonem a puchar pucharem. Zapominalskim przypominamy, że 31 sierpnia na stadionie Agrykoli odbędzie się szósta impreza o Puchar Maratonu Warszawskiego. Początek o 12.00, zaś start biegu głównego tradycyjnie o 14.45. Swą obecność zapowiedział - w charakterze nieoficjalnym - współtwórca idei Maratonu Pokoju - p. Zbigniew Zaremba.
cytuję za stroną MW
Maraton maratonem a puchar pucharem. Zapominalskim przypominamy, że 31 sierpnia na stadionie Agrykoli odbędzie się szósta impreza o Puchar Maratonu Warszawskiego. Początek o 12.00, zaś start biegu głównego tradycyjnie o 14.45. Swą obecność zapowiedział - w charakterze nieoficjalnym - współtwórca idei Maratonu Pokoju - p. Zbigniew Zaremba.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tym razem nie chciało mi się robić zdjęć.
Chodziłem sobie, oglądałem, kibicowałem.
Tylko kilka fotek - ale i jedna poważna sprawa.
Tak wyglądał start.

Tak wyglądali liderzy gdy mnie mijali (z tyłu prawie niewidoczny Tomasz Blados)

Tak wyglądało dosyć nietypowe tym razem podium.

Tak wygląda plakat przy Rondzie Babka

No a teraz sprawa poważna.
Jak pewnie wielu z was wie, w każdą sobote o 8:00 róg Podleśnej i Klaudyny zaczyna się SBBP - Sobotni Bielański Bieg Poranny.
Jest to bieg dosyć zfeminizowany - często nawet chyba bardziej niż zmaskulizowany.
To jest oczywiście bardzo miłe - ale jak przychodzi do wyścigów to okazuje się, że nie ma z kim
I przez przypadek znalazłem sposób na zmniejszenie współczynnika zfeminizowania.
Ostatnio na SBBP zaczęła pojawiac się Jola. Rozmawiając z kilkoma kolegami zorientowałem się, że dystrybując tą informację współczynnik zmaskulizowania może znacznie wzrosnąć.
Mnie nie będzie na SBBP przez dwa tygodnie, ale jak wrócę to będę ciekawy czy współczyniki wykażą jakąś tendencję. A poniżej Jola z Agrykoli.

Chodziłem sobie, oglądałem, kibicowałem.
Tylko kilka fotek - ale i jedna poważna sprawa.
Tak wyglądał start.
Tak wyglądali liderzy gdy mnie mijali (z tyłu prawie niewidoczny Tomasz Blados)
Tak wygląda plakat przy Rondzie Babka
No a teraz sprawa poważna.
Jak pewnie wielu z was wie, w każdą sobote o 8:00 róg Podleśnej i Klaudyny zaczyna się SBBP - Sobotni Bielański Bieg Poranny.
Jest to bieg dosyć zfeminizowany - często nawet chyba bardziej niż zmaskulizowany.
To jest oczywiście bardzo miłe - ale jak przychodzi do wyścigów to okazuje się, że nie ma z kim

I przez przypadek znalazłem sposób na zmniejszenie współczynnika zfeminizowania.
Ostatnio na SBBP zaczęła pojawiac się Jola. Rozmawiając z kilkoma kolegami zorientowałem się, że dystrybując tą informację współczynnik zmaskulizowania może znacznie wzrosnąć.
Mnie nie będzie na SBBP przez dwa tygodnie, ale jak wrócę to będę ciekawy czy współczyniki wykażą jakąś tendencję. A poniżej Jola z Agrykoli.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Chciałem jeszcze dodać, ze bardzo mi się podobało jak biegła Joycat i Wojtek Starzyński, no i gratukacje dla Decka, że Pita pogonił.
- krzysiak
- Rozgrzewający Się
Hm, chyba poznaję te buciki nad numerkiem 3... Sposób wiązania sznurówek nie zostawia cienia wątpliwości.Quote: from FREDZIO on 6:18 pm on Aug. 31, 2003
Gratulacje!!!
[url]gg:575685[/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Krzysiak - trafiłeś !
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ooo - no proszę - działa !!! Nowy SBBP'owicz ?
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Joycat wielkie gratulacje!!! Ja aby sie poprawić o cztery minuty, to muszę jeszcze za dwa latka pobiegać... A najbardziej imponujący był finisz!!!