Polar V800 & Suunto Ambit3 Peak Black Hr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tak czytam o tych zegarkach i chyba zdecyduję się na któryś z nich. Najbardziej zależy mi na alarmie kilometrów tzn abym miał sygnał wibrację po osiągnięciu wyznaczonego dystansu. Oczywiście porządne rysowanie trasy, wyznaczanie kilometrów, tak się zastanawiam nad wysokościomierzem ale rezygnując z niego znowu odpadają niektóre inne funkcje. Ważna jest mocna i długo trzymająca bateria. Oczywiście wszystko co związane z bieganiem jest najważniejsze. Ale chyba nie chcę się bawić w tętno jakieś strefy i inne. Bardziej podchodzę do tego że biegam tracę wagę i dodatkowo chodzę po górach. Proszę o rady który wybrać i na co zwrócić uwagę.
-
- Zaprawiony W Bojach
w takim razie wybór jest prosty, bo Suunto nie ma wibry.
...ma ją za to Garmin Fenix 3 :P
...ma ją za to Garmin Fenix 3 :P
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Qba ja Cię proszę
Można dostać pierd... do głowy z tymi zegarkami. Fenix 3 za drogi to już jest kosmos cenowy. Trochę czytałem o dwójce i raczej nie chcę iść w tę stronę. Czyli Polar jeszcze tylko sprawdzę jak długością działania na baterii.
PS Tylko nie rzucać kamieniami gdzie mogę poczytać krótko i treściwie na temat jak i do czego służy ten pasek HR

PS Tylko nie rzucać kamieniami gdzie mogę poczytać krótko i treściwie na temat jak i do czego służy ten pasek HR
Ostatnio zmieniony 21 mar 2015, 16:08 przez manfred, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
to może fr910/920?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ale 920&910 jest zdecydowanie lepszy od polara czy tylko tak podałeś. Dziś już trzeci raz porównuję garminy ale chyba jednak postawię na Polar choć wizualnie wygląda strasznie
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
HRM Run to fajna sprawa. Poza tym metronom też, niektórym może być przydatny. Wibracje doceni każdy.
Monitor aktywności jeśli masz zamiar nosić na co dzień.
Poza tym powiadomienia być może komuś się przydają.
Z tych dwóch, które wskazałeś do biegania kupiłbym FR920xt, gdyby nie to, że bardziej podoba mi się Fenix.
Monitor aktywności jeśli masz zamiar nosić na co dzień.
Poza tym powiadomienia być może komuś się przydają.
Z tych dwóch, które wskazałeś do biegania kupiłbym FR920xt, gdyby nie to, że bardziej podoba mi się Fenix.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Serio 920 tka jest lepsza od Polara. Gdzieś tam czytałem że Polar jest lepszy pod względem sygnału GPS. Choć co ja tam wiem jak nigdy zegarka nie miałem.
920 jednak poza moim zasięgiem cenowym.
-
- Wyga
A tak z ciekawości - dlaczego uważasz, że 920tka jest lepsza od Polara?manfred pisze:Serio 920 tka jest lepsza od Polara. Gdzieś tam czytałem że Polar jest lepszy pod względem sygnału GPS. Choć co ja tam wiem jak nigdy zegarka nie miałem.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Powinno być tak
Ja tak wcale nie uważam chyba że to nie do mnie pytanie.Serio 920 tka jest lepsza od Polara ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja powoli dostaję już poplątania. Jak dziś nic nie wynajdę to zamawiam "pika" bez HR
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
Nie zamawiaj bez hrm,połowa funkcji, które są wliczone w cenę odpada,,
Zmieniłem garmina 310xt na polara v800 i na razie nie żałuję, ambit 3 odpadł przez brak wibry, ta funkcja jest bardzo przydatna.
Zmieniłem garmina 310xt na polara v800 i na razie nie żałuję, ambit 3 odpadł przez brak wibry, ta funkcja jest bardzo przydatna.