kate-komentarze
Moderator: infernal
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
- Życiówka w maratonie: brak
Odnośnie obcierającego paska to jest kilka opcji (pierwsza w miarę tania).
1. Wymienić sam pasek na polarowy, czujnik od garmina powinien pasować. Może ktoś znajomy ma to pożyczyć i sprawdzić. Mój polarowy nigdy nie obcierał .
2. http://www.shockabsorber.ca/en/products ... n-bra-hrm/ - Tu się nie wypowiem bo nie mam doświadczeń .
3. http://www.mioglobal.com/Mio-LINK-Heart ... oductID=14 - powinno zadziałać po ANT+, korzystam z tego patentu wbudowanego w zegarek i w zasadzie prawie nie mam zastrzeżeń (co do samego HR).
1. Wymienić sam pasek na polarowy, czujnik od garmina powinien pasować. Może ktoś znajomy ma to pożyczyć i sprawdzić. Mój polarowy nigdy nie obcierał .
2. http://www.shockabsorber.ca/en/products ... n-bra-hrm/ - Tu się nie wypowiem bo nie mam doświadczeń .
3. http://www.mioglobal.com/Mio-LINK-Heart ... oductID=14 - powinno zadziałać po ANT+, korzystam z tego patentu wbudowanego w zegarek i w zasadzie prawie nie mam zastrzeżeń (co do samego HR).
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
dzięki kojer, ale dokupywanie czegokolwiek nie wchodzi w rachubę nie po to wydaje sie na sam zestaw zegarek plus pasek, żeby jeszcze cos dokupować może jakies plastry??? a czy jak przykleje szeroki plaster, to czy zmierzy mi tetno?
cieszy mnie to, że nie zdycham na zawodach, to jest mój ogromny sukces będzie co urywać, sezon sie dopiero zaczyna
bardzo dziekuję za gratulacje, to był dobry dzień
Ania nie wiem co z tym obrazkiem wkleję grupowe za to
eeeeejjjj no.... nie przesadzaj Magdaneevle pisze:Eee, z tej dychy w 47 minut to można było polecieć lepiej.
cieszy mnie to, że nie zdycham na zawodach, to jest mój ogromny sukces będzie co urywać, sezon sie dopiero zaczyna
bardzo dziekuję za gratulacje, to był dobry dzień
Ania nie wiem co z tym obrazkiem wkleję grupowe za to
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Brawo!
Moje gratulacje! Jest moc
Moje gratulacje! Jest moc
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
Z plastrem może być ten problem, że sam będzie obcierać na brzegu. O ile nie zakleisz w miejscu gdzie elektrody przylegają do ciała nie powinno być problemu.katekate pisze:dzięki kojer, ale dokupywanie czegokolwiek nie wchodzi w rachubę nie po to wydaje sie na sam zestaw zegarek plus pasek, żeby jeszcze cos dokupować może jakies plastry??? a czy jak przykleje szeroki plaster, to czy zmierzy mi tetno?
Popytałbym jednak znajomych o polarowy pasek, może ktoś w okolicy ma zbędny.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
to popytaj
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Trzeci i ostatni raz :Gratulacje
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
dzięki!
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
No ja niby mam, ale żona czasami korzysta . Reszta w okolicy to garminowcy i suntowcy .katekate pisze:to popytaj
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54m:24s
Kate moje serdeczne gratulacje, kolejne i pewnie będę składać Ci je w tym sezonie jeszcze częściej. Świetny wynik! Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje.Kosmiczny progres!katekate pisze:dziękuję, poprawilam wynik o 11minut, później wszystko opiszę :-*
Mnie by w pełni zadowolił progres 1,1 minuty.
Kiedy start docelowy?Dyszka,tak?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
dzięki
tak, dyszka, 23go maja tu nie będzie lekko, będę zadowolona jak się zakręcę w okolicach 46min
tak, dyszka, 23go maja tu nie będzie lekko, będę zadowolona jak się zakręcę w okolicach 46min
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
bardzo śmieszne