Pierwszy bieg bez zastrzeżeń, po za słabą dyspozycją biegacza

Sam zegarek nadal ładny

60Lat pisze:===================================rolba pisze:Budyń, odemnie (użytkownika A3) szczere i ogromne gratulacjez okazji otrzymania nowego towarzysza biegów!
Uważam, że osoba - która otrzymała zegarek w
prezencie za darmo, nie może być wiarygodnym
testerem. Ja i większość z nas również zataiła
by wiele niedoróbek - a podkreślała by wyższość
nad lepszym rywalem, gdyby otrzymała taki prezent.
Jeśli napiszesz źle - będzie po Tobie...
gratuluję potężnej intuicji, moja jest potężniejsza. I do tego moja racja jest mojsza niż twojsza.60Lat pisze:Biorąc pod uwagę, że oskarżony ma kilku
adwokatów - można domniemywać iż jest
to wszystko ściema. Skoro Ja czuję i czytam
między wierszami ściemę - to tak jest. A moja
intuicja jest potężna. Myślę, że wielu czytelników
również to czuje...
-Jestem bezstronnym uczciwym i bardzo wnikliwym.
Samo nazwanie mnie Trolem, bardzo źle o Was świadczy.
Pozdrawiam
Zawsze lepiej mieć temperaturę odniesienia niż nie mieć. Przykładowo zazwyczaj trzeba odjąć ok 3 stopnie, nawet jak zegarek nie jest na ręce, to obudowa robi swoje.manfred pisze:Po co termometr w takim zegarku?
jak jesteś "nieaktywny" - czas nieaktywności ") może być wyświetlany w postaci wskaźnika - paska z podziałem 30/30/60 - do 120 min. Jak sie poruszysz - ileś tam ruchu kasuje bezruch.... jak dużo naru..asz to się cały skasuje, i znowu możesz dwie godziny leżećQba Krause pisze:yhym, skoro czujesz to na pewno tak jest, życzę miłego wieczoru.
Garmin codziennie jak siedzę w pracy posyła mi pocisk: RUSZ SIĘ! i czasami wyskakuje coś takiego: "pas. ruchu czysty" - nie wiem o co mu chodzi...
Pytanie jest inne,...jedz_budyn pisze:Co do dokładności rysowania trasy, cudów nie ma, rysuje jak każdy gps. Ma te same ciągotki do ściągania śladu w stronę drzew czy linii lasu. Identycznie jak w 920XT, F2, czy w każdym Ambicie. Nadal stabilnie i bez żadnych dziwnych zachowań.
ad rysowanie śladu, gdzie porównywałeś, na obu serwisach oddzielnie czy po wgraniu razem śladów na osobny serwis?zukow2 pisze:Jestem po 2 treningach z F3. Dodatkowo miałem również V800. Panowie z Garmina nadal nie odrobili lekcji. W przypadku F3 było trochę biegania po dachach. V800 cały czas po drodze i ścieżce.
Tempo chwilowe - reakcja bardzo opóźniona. Po zatrzymaniu GPS zeruje po 20-30 s. V800 po 5 s. Po ruszeniu z miejsca reakcja po 20 -30 s. Z Glonass jeszcze gorzej.
ak za 2199 zł - padaczka.
Po 15 km 16 % baterii/opaska,Glonass/. Bez Glonass 11 km=12 % baterii.
Na gps vizualizer.blas pisze:ad rysowanie śladu, gdzie porównywałeś, na obu serwisach oddzielnie czy po wgraniu razem śladów na osobny serwis?zukow2 pisze:Jestem po 2 treningach z F3. Dodatkowo miałem również V800. Panowie z Garmina nadal nie odrobili lekcji. W przypadku F3 było trochę biegania po dachach. V800 cały czas po drodze i ścieżce.
Tempo chwilowe - reakcja bardzo opóźniona. Po zatrzymaniu GPS zeruje po 20-30 s. V800 po 5 s. Po ruszeniu z miejsca reakcja po 20 -30 s. Z Glonass jeszcze gorzej.
ak za 2199 zł - padaczka.
Po 15 km 16 % baterii/opaska,Glonass/. Bez Glonass 11 km=12 % baterii.
tyle baterii zostało, czy tyle zużył? jakby nie było to nie za dobrze.
pozostaje liczyć na to że to problemy z softem, który szybko poprawią ;/