Garmin Fenix 3/3HR
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Nie wiem, czy są mega, ale różne wersje F3 na zdjęciach innych niż oficjalne można zobaczyć tutaj:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=3
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No, to teraz technicy Garmina będą mieli zapierdziel z wtłaczaniem Twoich pomysłów, ku radości przyszłych użytkowników Fenix'a 3...jedz_budyn pisze:DobraF3 saphire performance mam i ja
pierwsze wrażenie organoleptyczne Mega.

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Nie sądzę. Wszystko jest jak należy. Obsługa, pola, wyświetlacz, brak zamulania, płynne ekrany, wibracje, dźwięki wyprowadzone z boku zegarka( a nie jak w pozostałych modelach od strony koperty), dodatki w stylu pogody i kalendarza ( po sparowaniu), no kurde jestem zaskoczony. Do tego mało plastiku, solidna zwarta konstrukcja, wygląd który zwraca uwagę. Tylefunkus pisze:No, to teraz technicy Garmina będą mieli zapierdziel z wtłaczaniem Twoich pomysłów, ku radości przyszłych użytkowników Fenix'a 3...jedz_budyn pisze:DobraF3 saphire performance mam i ja
pierwsze wrażenie organoleptyczne Mega.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja wręcz przeciwnie. Gdybyś śledził wątek fenixów, to wiedziałbyś że kto jak kto ale Budyń znalazł tyle baboków jak mało kto. A o jednym takim to chyba sam garmin nie wiedział.funkus pisze:Byłbym szczerze zaskoczony, gdybyś powiedział, że coś nie gra w Garminie.jedz_budyn pisze:Wszystko jest jak należy.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Z ciekawostek, w garmin connect uaktywniły mi się jakieś dodatkowe pola odnośnie golfa....
może kiedyś przyjdzie pora na założenie metalowej bransolety i spróbowanie tej dyscypliny 
Oprogramowanie główne na tą chwilę jest w wersji 2.30
Display: 2.10
Gps: 2.70
Ble/Ant: 2.60
WIFI: 2.00
Pora na krótki trening

Oprogramowanie główne na tą chwilę jest w wersji 2.30
Display: 2.10
Gps: 2.70
Ble/Ant: 2.60
WIFI: 2.00
Pora na krótki trening

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A widzisz i mimo znajomości każdej wady fenixa tak je zachwalafunkus pisze:Śledziłem natomiast wątek ambitów. Tak się tam budyń fenixami zachwycał, że aż mi się rzygać chciało.blas pisze:Gdybyś śledził wątek fenixów...

Nie znam za wielu wad ambitów, ale sama specyfikacja na papierze wskazuje że F2 lepszy od A2/3. (przynajmniej dla mnie)
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
W wątku z ambita chciałem tylko pokazać że jak przybliżysz ślad aktywności w obrazie satelity to bywa gorszy niż w F2. Tyle.
-
- Dyskutant
Budyń, odemnie (użytkownika A3) szczere i ogromne gratulacje
z okazji otrzymania nowego towarzysza biegów!
A przy okazji, odpowiadając na Twoją wczesniejszą prośbę. Nie udostępnie mojego profilu publicznie z movescount. Cenię sobie moją prywatnośc. Natomiast bardzo chętnie wyślę Ci kilka eksportóa (tych ciekawszych oczywiście, a nie idealnych) do porónania z F3.

A przy okazji, odpowiadając na Twoją wczesniejszą prośbę. Nie udostępnie mojego profilu publicznie z movescount. Cenię sobie moją prywatnośc. Natomiast bardzo chętnie wyślę Ci kilka eksportóa (tych ciekawszych oczywiście, a nie idealnych) do porónania z F3.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Rolba, na priv wyślij ja sobie sam obejrzę, bez udostępniania.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:01
Panowie i Panie
Ja również od wczoraj jestem jak na razie zadowolonym użytkownikiem Fenixa 3. Wcześniej miałem Ambita2 i Polara V800. Czytając wszystkie opinie odnośnie fenixa2 byłem sceptyczny przed kupieniem 3 ale sie przełamałem. Wczoraj był pierwszy krótki bieg około 8km bo wyznaczonej już wcześniej trasie. Zegarek nie zgubił zasięgu nie zawiesił się odległość dobra no może 3 metry za wcześnie osiągnął cel
. Dziś będzie dłuższy około 20km bieg po puszczy bolimowskiej zobaczymy czy nie zgubi zasięgu. Na razie duży plus dla Garmina, zegarek wykonany bardzo fajnie (mam wersje silver z pasem) wszystko działa jak należy szybko i sprawnie. Po biegu napisze czy w lesie było wszystko oki .
Ja również od wczoraj jestem jak na razie zadowolonym użytkownikiem Fenixa 3. Wcześniej miałem Ambita2 i Polara V800. Czytając wszystkie opinie odnośnie fenixa2 byłem sceptyczny przed kupieniem 3 ale sie przełamałem. Wczoraj był pierwszy krótki bieg około 8km bo wyznaczonej już wcześniej trasie. Zegarek nie zgubił zasięgu nie zawiesił się odległość dobra no może 3 metry za wcześnie osiągnął cel

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
pytanie z innej beczułki.
Czy w F3 podobnie jak w F2 jest opcja wznowienia aktywności później? Przyznam, że na długich wycieczkach rowerowych, w trakcie, których zdarzał się jeden lub dwa bardzo długie odpoczynki, ta opcja była przydatna gdyż pozwalała dość mocno zaoszczędzić na prądzie
Czy w F3 podobnie jak w F2 jest opcja wznowienia aktywności później? Przyznam, że na długich wycieczkach rowerowych, w trakcie, których zdarzał się jeden lub dwa bardzo długie odpoczynki, ta opcja była przydatna gdyż pozwalała dość mocno zaoszczędzić na prądzie

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Tak, jest ta opcja, w 920XT mi jej brakowało.