III Półmaraton Skarżyski Â
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nooo, już sądziłem że nikt z internautów się nie wybierze.
Ja będę wraz z osiemnastoletnim narwańcem, którego udało mi się do tego namówić i obawiam się że krótko będę oglądał jego plecy.
Ja będę wraz z osiemnastoletnim narwańcem, którego udało mi się do tego namówić i obawiam się że krótko będę oglądał jego plecy.
Michał
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
Przyznam się, że mnie zatkało. A niby dlaczego miałbym nie biegać? Ja biegam cały czas.Quote: from ours brun on 11:01 pm on Aug. 23, 2003
O Robert to Ty biegasz ???
Co do imprezy - w sam raz, żeby zdrowo się pomęczyć przed wrześniowymi startami. Plus, że dosyć blisko Warszawy. Trochę podbiegów i sierpniowa pogoda.
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Duża frekwencja?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Rzeczywiście spora. Mniej więcej tyle co w "Cudzie nad Wisłą", więcej niż w niejednym maratonie. Sam bym chętnie pojechał gdyby nie rodzinne okoliczności.
Podobno Michał Walczewski robił obsługę informatyczną imprezy, czyli opracowanie wyników. Jak mu poszło?
Podobno Michał Walczewski robił obsługę informatyczną imprezy, czyli opracowanie wyników. Jak mu poszło?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Niech Cię Robert nie zatykaQuote: from RobertD on 1:16 pm on Aug. 24, 2003Quote: from ours brun on 11:01 pm on Aug. 23, 2003
O Robert to Ty biegasz ???Przyznam się, że mnie zatkało. A niby dlaczego miałbym nie biegać? Ja biegam cały czas.

- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
Niestety ... na maratonie nie będzie mnie prawie na pewno. Powód jest ten sam co poprzednich nieobecności - praca. Jest mały procent szans, że wystartuję w półmaratonie. Może jakimś cudem uda mi się wyrwać, ale na maraton bez przygotowania nie będę się porywać.
Michał sprawił się na tyle dobrze, że po godzinie mieliśmy wydrukowane wyniki. Wyglądał na trochę niedospanego, ale może się mylę.
(Edited by RobertD at 9:16 pm on Aug. 24, 2003)
Michał sprawił się na tyle dobrze, że po godzinie mieliśmy wydrukowane wyniki. Wyglądał na trochę niedospanego, ale może się mylę.
(Edited by RobertD at 9:16 pm on Aug. 24, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
Zrobiła nam się w Skarżysku spora impeza - sam widziałem człowieka, który odbierał numer 240, choć lista wyników jest krótsza - ale widziałem też że niekótrzy kończyli po granicznych trzech godzinach.
Trasa tym razem ozaczona - pierwsze 5km i potem co 5km.
Moim zdaniem bardzo dobra impreza - może tylko frekwencja zaskoczyła organizatorów bo w kilku miejscach wydawało się że nie są na taki tłum przygotowani. Ale nie można się dziwić - to trzecia edycja a 2 lata temu w premierze biegło 80 osób.
Dobry sprawdzian przed jesiennymi biegami.
Trasa tym razem ozaczona - pierwsze 5km i potem co 5km.
Moim zdaniem bardzo dobra impreza - może tylko frekwencja zaskoczyła organizatorów bo w kilku miejscach wydawało się że nie są na taki tłum przygotowani. Ale nie można się dziwić - to trzecia edycja a 2 lata temu w premierze biegło 80 osób.
Dobry sprawdzian przed jesiennymi biegami.
Michał
-
- Dyskutant
Było w porządku. Trasa ciekawa, zabezpieczenie logistyczne niezłe, pogoda nie za bardzo ekstremalna, nawet kibice ładnie dopingowali. Zaskoczono mnie przyjemnie fajnymi medalami.
Nie podobało mi się, że paru kolegów skracało trasę. Myślę, że można temu zaradzić przesuwając sędziów trasy w miejsca zagrożone takim skracaniem. Jednemu starszemu gościowi przygadałem z tej okazji na parkingu.
Do zobaczenia na MW. Pozdrawiam.
Nie podobało mi się, że paru kolegów skracało trasę. Myślę, że można temu zaradzić przesuwając sędziów trasy w miejsca zagrożone takim skracaniem. Jednemu starszemu gościowi przygadałem z tej okazji na parkingu.
Do zobaczenia na MW. Pozdrawiam.
Piotrek S