ASK pisze:Na zapalenie pochewki sciegna kiedys lekarz mi zalecil masc wychladzajaca, do nabycia w aptece i orteze obejmujaca kciuk i zabiegi krioterapie i cos jeszcze. I zwolnienie, bo nie wolno pracowac na komputarze do wyzdrowienia, po chyba 2 tygodniach uspokoilo sie, ale ta kontuzja lubi nawracac. Teraz przy najmniejszym bolu daje rece odpoczac i smaruje.
ASK, jakie zwolnienie, jakie przeciwwskazania do pracy na komputerze ... nie u mnie
- ja z tym się wspinam i w ogóle, choć ostatnio mniej, raz w tygodniu. A wczoraj był rower.
Wiesz, ja nie muszę iść do lekarza - wiem, jak się, leczy wszelkie zapalenia, a maści różne mam w lodówce. Jak i dobrze wiem, czym grozi nieleczenie. Ale, no właśnie ... ponad 20 lat temu z ostrym zapaleniem ścięgna Achillesa zrobiłam na bieżni życiówkę na 100m, i od tej pory tak leczę zapalenia
Na razie działa ...
katekate pisze:mnie plecy nadal bolą... po zawodach oczywiście się odezwały, w jednym miejscu...a jak to rak??
Katekate, jaki rak. Moje plecy bolą mnie już z miesiąc, trochę jakby nie, ale przeprostu w leżeniu na brzuchu zrobić nie mogę, i w ogóle, jak leżę na brzuchu to boli mnie ... w brzuchu, wewnątrz biodra jakby. Ale wiem, że to bolą te jakieś tam napięte mięśnie i ich różne połączenia.
Idź do fizjo, na takie problemy z grzbietem dobra jest terapia powięziowa, u mnie działa zawsze, tylko trzeba za taki zabieg sporo płacić ...
Dzięki wszystkim za życzenia!
Zamiana kodu - czwórka przodu, ale trzeba dalej do przodu!