Gliwice 31 sierpień
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Niestety nie mogę wystartować w niedzielę, bo rano muszę zaliczyć urodziny siostrzenicy męża 100km od Glliwic. Będę trzymać kciuki u nóg za Was.
[b]szuuu[/b]
- Marcin 1979
- Wyga
Jejku cały czas byłem przekonany, że bieg będzie w sobote, a to 31 a nie 30 ma być. Dobrze że mi właśnie internet włączyli bo bym jutro śmiesznie wyglądał samemu pod stadionem 
No cóż zrobie sobie jutro wybieganie z rana mam nadzieje, że będzie pogoda.

No cóż zrobie sobie jutro wybieganie z rana mam nadzieje, że będzie pogoda.
Zimowy podpis
Huhuha huhuha
Huhuha huhuha
-
- Zaprawiony W Bojach
no i po biegu.
organizacja rzeczywiście cieńka - problemy z kiblami, szatnią brak natrysków, mało gadżetów ale organizacja trasy i obstawa b. dobra.
Podziękowania dla policji i straży miejskiej!!
dobra wojskowa grochówa, po biegu.
szkoda że brak atestu bo wykręciłem 38:34 (hyba!) bo wyników nie powiesili, a ja padłem na mecie po finiszu i nie wyłączyłem stopera.
Ogólnie bieg przyjemny, szkoda że brak kogoś kto by rozkręcił tą impreze.
organizacja rzeczywiście cieńka - problemy z kiblami, szatnią brak natrysków, mało gadżetów ale organizacja trasy i obstawa b. dobra.
Podziękowania dla policji i straży miejskiej!!
dobra wojskowa grochówa, po biegu.
szkoda że brak atestu bo wykręciłem 38:34 (hyba!) bo wyników nie powiesili, a ja padłem na mecie po finiszu i nie wyłączyłem stopera.
Ogólnie bieg przyjemny, szkoda że brak kogoś kto by rozkręcił tą impreze.
-
- Wyga
- Kontakt:
Cześć,
W porównaniu z rokiem ubiegłym to organizacja była lepsza niż poprzednio. Fajne koszulki dawali
. Wg jednego z orgów trasa miała 10 km i 30 metrów. Mówił, że sam mierzył trasę. Ponoć zmiana była na odcinku leśnym. Ogólnie warto było. Pozdrawiam.
W porównaniu z rokiem ubiegłym to organizacja była lepsza niż poprzednio. Fajne koszulki dawali