Gliwice 31 sierpień
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Cześć,
Poszperaj w archiwum, rok temu napisałem sprawozdanie. Ogólnie poniżej średniej, ale jak się biega na imprezach, to się mruży oczy na wpadki organizatorów. I tak chwała im za to, że organizują
Poszperaj w archiwum, rok temu napisałem sprawozdanie. Ogólnie poniżej średniej, ale jak się biega na imprezach, to się mruży oczy na wpadki organizatorów. I tak chwała im za to, że organizują

- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Start z pod radiostecji Giwickiej o 14.
Zapisy na stadionie GKS"PIAST" Gliwice.
Na miejsce startu trzeba dojść ewentualnie przetruchtać około 1km.Meta na stadionie,ogólnie średnia impreza.Pomimo to się wybieram,bo jak napisał ermo chwałą organizatorom każdego biegu za to że się odbywaja.A każdy kto marudzi lub się mu nie podoba,niech spróbuje sam coś zorganizować.
pozdrowienia
Zapisy na stadionie GKS"PIAST" Gliwice.
Na miejsce startu trzeba dojść ewentualnie przetruchtać około 1km.Meta na stadionie,ogólnie średnia impreza.Pomimo to się wybieram,bo jak napisał ermo chwałą organizatorom każdego biegu za to że się odbywaja.A każdy kto marudzi lub się mu nie podoba,niech spróbuje sam coś zorganizować.
pozdrowienia
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Co do wpisowego to nie wiem,ale na pewno coś koło dychy.Zgaszać prędzej się nie trzeba,wszystko w dniu imprezy.Lepiej przyjechać prędzej żeby uniknąć stania w kolejce.Ztego co wiem nie ma żadnego limitu czasowego.
pozdrowienia
pozdrowienia
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
I znowu - pech. Myślałem, że bieg będzie wcześniej około 10-11 godziny - to bym zdążył. A tak... 31.08 mamy rocznicę ślubu (pierwszą!), więc jest wspólny obiad z rodzicami, a wieczorkiem o 19 msza.
Foma wspominał jeszcze o Tychach we wrześniu i o jakimś jeszcze innym biegu... - ale to może w GK dogadamy:)
Foma wspominał jeszcze o Tychach we wrześniu i o jakimś jeszcze innym biegu... - ale to może w GK dogadamy:)
Któż jak Bóg!
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Biegałam w Gliwicach 2 razy i muszę potwierdzić, że organizacyjnie to tam wszystko było spaprane. Nie liczę, że się poprawi, ale może bym wystartowała, tylko nie mam za bardzo jak dotrzeć na miejsce. Docelowe starty szykuję na październik/listopad, a ta dycha może się nadawać na dobry mocny trening.
[b]szuuu[/b]