PS. I jak się okazuje nessi to niemal sasiad- bo z żywca do ket rzut beretem. Wiec do zobaczenia na żywieckim półmaratonie

Niech służą jak najdłużej.lp78 pisze:Właśnie dzisiaj otrzymałem dostawę z pierwszego mojego zamówienia z nessi - dwie pary skarpetek rs oraz krótkie legginsy. I powiem tak - wykonanie super, materiał bardzo dobry wiec pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Teraz pozostaje testowanie w użyciu. Szukałem jeszcze jakiejś koszulki z długim rękawem ale brak w sklepie - nie chce termo bo już za ciepło
PS. I jak się okazuje nessi to niemal sasiad- bo z żywca do ket rzut beretem. Wiec do zobaczenia na żywieckim półmaratonie
Hej, długich nie będzie:) Wiosna idzie, długie za ciepłe:) Będą krótkie i startówki.lp78 pisze:Z fb wynika iż wprowadzacie ofertę wiosenna ? Jakieś ciekawe męskie długie legginsy ? Bo jestem na kupnie ale... z racji właśnie żywieckiego trochę mi spieszno bo to dwa tygodnie i nie wiem czy czekać czy kupować obecnie dostępne
manfred pisze:Tu nikt nie zagląda
Przepraszam byłem na urlopie:) Małe obóz przygotowawczy do startu.manfred pisze:Tu nikt nie zagląda
Dziękujemy i zarazem mówimy tak, to nie jest nasze ostatnie słowo:) Wiele jest dla nas nowych rzeczy od strony techniczno logistycznej ale obiecuje, że coś jeszcze się ciekawego pojawi w tym sezonie.cava pisze:Fajne te koszulki kolorowe.
Czekałam kiedy w końcu się pojawią nie tylko na reklamówkach.
Choć czuje się trochę pokrzywdzona, ze te z rękawkami są ładniejsze od bokserek.
I uprzejmie donoszę, ze w swoim klubie obserwuje coraz więcej pań, ubranych w kolorowe legginsy Waszej firmy.
Czuję się matką chrzestną tego trendu. ;)