(K) SUUNTO AMBIT3 RUN BLACK (HR)
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tak jak w temacie kupię nowy.
- ToM78
- Wyga

no to nowy w sklepie
zegarownia.pl/zegarek-suunto-ambit3-run-black-hr-ss021257000
suunto.sport-garage.pl/product/suunto-ambit3-sport-black-hr
zobacz, różnica niewielka w cenie a w wersji Sport masz czujnik pływania na basenie
zegarownia.pl/zegarek-suunto-ambit3-run-black-hr-ss021257000
suunto.sport-garage.pl/product/suunto-ambit3-sport-black-hr
zobacz, różnica niewielka w cenie a w wersji Sport masz czujnik pływania na basenie
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
ToM78 dzięki za linki a powiedz to chyba ten sam zegarek http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-SUUNTO-A ... 7000/11406
Nie wiem czy mi ten basen potrzebny owszem chodzę ale raczej z córką niż na bicie rekordów. Czy w tej cenie to jedyny sprzęcik ?
Nie wiem czy mi ten basen potrzebny owszem chodzę ale raczej z córką niż na bicie rekordów. Czy w tej cenie to jedyny sprzęcik ?
- ToM78
- Wyga

tak to ten sam i lepsza cena. Ja od 2 lat biegałem z garminami, lecz po analizie rysowania śladu, szukania sygnału gps (ambit 3 sport - ok.3 sek i co ciekawe sygnał odrazu jest stabilny i zaczyna się bieg z pkt. gdzie się stoi
zadecydowałem że używam suunto i nie żałuję przesiadki - na wiosnę będzie PL język. Jedynie nie ma wibracji - trudno
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
A na stronie Suunto pisze że język interfejsu PL
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
No nic w poniedziałek najpóźniej wtorek trzeba zamówić.
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
No tak szaleństwo straszne.ToM78 pisze: z garminów jedynie bym kupił 920XT, lub fenix 3 - lecz cena zabija
- herson
- Zaprawiony W Bojach

dla jednych zaleta, dla innych ogromna wada, dlatego pozbyłem się SuuntoToM78 pisze:naprawdę polecam - super idzie konfigurować ekrany na stronie www
Niemożność ustawienia najprostszego interwału z poziomu zegarka czy zmiany wyświetlanych ekranów, kilka miesięcy nie starczyło żeby się przyzwyczaić
- spietrza
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Strasznie męczące by było ustawianie na zegarku ekranów. A zmian nie dokonujesz wielu, ja sam po pół roku ustawiłem jedynie jeden dodatkowy
Inny fakt ze mam problem z paskiem hr i musze czekać 2 -4 tygodni aby przysłali mi nowy z Rumunii to już inny temat do gadania na temat błędów oprogramowania zegarka jak i trwałości.
Inny fakt ze mam problem z paskiem hr i musze czekać 2 -4 tygodni aby przysłali mi nowy z Rumunii to już inny temat do gadania na temat błędów oprogramowania zegarka jak i trwałości.
Triathlon to moje hobby
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Nie jest męczące.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Ja tez pozbyłem się suunto z powodu jak koledzy powyżej...spietrza pisze:Strasznie męczące by było ustawianie na zegarku ekranów. A zmian nie dokonujesz wielu, ja sam po pół roku ustawiłem jedynie jeden dodatkowy![]()
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Panowie i Panie chciałbym raz a dobrze choć wiadomo co chwilę coś nowego wychodzi. Wstyd powiedzieć nigdy interwalow nie biegalem nawet nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Póki co uwielbiam 30 tkę po Gorcach zrobić i to jest to co póki raz na tydzień kocham
-
manfred
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Na rzecz...?kuczi pisze:Ja tez pozbyłem się suunto z powodu jak koledzy powyżej...spietrza pisze:Strasznie męczące by było ustawianie na zegarku ekranów. A zmian nie dokonujesz wielu, ja sam po pół roku ustawiłem jedynie jeden dodatkowy![]()