Rozmairówka New Balance

krzysi
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 2:56:56

Nieprzeczytany post

Witajcie,

wiecie jak to jest z rozmiarówką firmy New Balance? Chodzi mi o to jak dany rozmiar tej firmy odpowiada rozmiarom firm np. Adidas czy Nike. Jak wiem, że z Adidasa lub Nike odpowiada mi rozmiar M, ale nie wiem czy rozmiarówka New Balance jest podobna i też będzie mi pasował rozmiar M. Chciałem zakupić przez neta koszulkę firmy Balance, tylko że nigdy nie przymierzałem odzieży tej firmy, a nie specjalnie mam taką możliwość, pozostaje mi jedynie zakup internetowy. Dlatego proszę Was o opinie w sprawie rozmiarówki firmy New Balance.

Pozdrawiam
PKO
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

krzysi pisze:... wiem, że z Adidasa lub Nike odpowiada mi rozmiar M, ale nie wiem czy rozmiarówka New Balance jest podobna i też będzie mi pasował rozmiar M.
Jesli chodzi o odziez, to z tego co mam wychodzi, ze ubrania NB wielkosci "M" nie beda mniejsze anizeli Adidas / Nike (a czasem moga sprawiac wrazenie, ze sa troche wieksze...).
harlan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: 2:49:35

Nieprzeczytany post

W każdym sklepie internetowym podane są rozmiary w centymetrach, jaki problem sprawdzić i porównać je do koszulek które już posiadasz w szafie?
Awatar użytkownika
Arasso
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i zawsze można odesłać, ale to już strata paru złotych...
"Life can pull you down but running will always lift you up."
Seba76
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

NB jest trochę większa niż Asics mam singlety obydwóch firm Asics 'L" a NB "M"
Obrazek
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam odmienne zdanie, posiadam koszulki z długim rękawem ASICS L/S shirt i jedną NB.
ASICS w rozmiarze XL jest, jak na wzrost 183cm, za długa i wystaje z pod wiatrówek. NB w XL jest idealna, podobnie jak Mizuno i Adidas,.
Z własnych obserwacji: MERRELL ma lekko zawyżoną numerację i tak: XL są dla mnie zdecydowanie za duże.
Podobnie jak spodenki RAIDLIGHT, tutaj nawet L wydają się być za duże ( kto widział żeby rajtki 3/4 w pełni naciągnięte, sięgały do połowy łydki, a w pasie poza pępek.... dodam, że mam długie nogi )
Nata
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mi się wydaje,że rozmiarówka NB jest podobna jak w Nike, ale gwarancji nie dam, bo niestety na każdym każde ubranie inaczej się układa. Ja niestety nawet kupując w jednym sklepie, zawsze muszę przymierzyć 2 rozmiary :/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ