Komentarz do artykułu KalendarzBiegowy.pl podsumowuje
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Czemu nie ma w kalendarzu maratonu w Los Angeles ? Żarcik, ale z Polski będzie nas kilka osób - zwykle 4,5 osób. Przy okazji - prognozy mówią o 30-33 stopniach na niedzielę w LA
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Nie ma, bo nikt go nie dodał. Znasz kmoże kogoś zainteresowanego tym biegiem, kto mógłby to zrobić? :PLDeska pisze:Czemu nie ma w kalendarzu maratonu w Los Angeles ? Żarcik, ale z Polski będzie nas kilka osób - zwykle 4,5 osób. Przy okazji - prognozy mówią o 30-33 stopniach na niedzielę w LA
Krzysiek
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z czasem dochodzi sie do takiego mementu w ktorym jezdzenie po imprezach przestaje juz cieszyc,wiesz co bedzie,wiesz jaki czas osiagniesz,nie ma juz "magii",tremy przed zawodami.Buniek pisze:Tobie przestało się podobac startowanie w zawodach, więc każdy kto staruje "dał się zwariować"? Bieganie jest bezpłatne, opłaty są za udział w zawodach, które ktoś musi zorganizować i co sporo kosztuje. Nie chcesz, nie startujesz nie ma problemu. Kto inny chce i już wtedy jest problem, bo przez to ktoś inny dostanie pieniądze za wykonaną pracę?KeNeTs0n pisze:Do czego to doszło, że za bieganie trzeba płacić Swojego czasu sam dałem się w to wkręcić, gdyż mam kilka startów na koncie. Po prostu przestała mi się podobać ta cała machina do zarabiania pieniędzy, bieganie jest wolnością a nie wyścigiem szczurów. Ludzie nie dajcie się zwariować, biegajcie dla przyjemności i zdrowia. Pozdrawiam kumatych.
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zdecydowanie trudniejsze w kwestii logistyczno - organizacyjnej imprezy w tym maratony rowerowe nigdy nie wymagały aż tak wysokich opłat - biegacze trochę sami sobie winni, dali ponieść sie modzie i snobizmowi na bieganie i teraz płaca jak idioci, jeszcze dyskutując nad kwestią "kosztów organizatora" w imprezach tak otagowanych logotypami, że trudno o kawałek wolnej powierzchni na banerze.
Oczywiście , że to biznes, to doskonały biznes i nie ma powodu do szukania innego wytłumaczenia. Każdy może spróbować zarobić, i każdy też może sobie swobodnie pobiegać za free. To się nazywa wolny rynek. Ale wtłaczanie do głowy tłumowi tych głupot, ze organizator biedny i robi coś dla ludu, a nie dla kasy - to jest po prostu żenujące.
Oczywiście , że to biznes, to doskonały biznes i nie ma powodu do szukania innego wytłumaczenia. Każdy może spróbować zarobić, i każdy też może sobie swobodnie pobiegać za free. To się nazywa wolny rynek. Ale wtłaczanie do głowy tłumowi tych głupot, ze organizator biedny i robi coś dla ludu, a nie dla kasy - to jest po prostu żenujące.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Przepraszam, czy tylko ja nie mogę teraz skorzystać z kalendarzabiegowego??? Po prostu nic nie mogę wybrać, kliknąć itp. Zwykle wszystko działa bez zarzutu.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak, przepraszam wszhstkich. Niestety przed Świętami poprosiłem informatyków o dodanie tych gwiazdek świątecznych no i to spowodowało że teraz nic nie można zrobić bo zanim sprawdziłem to oni poszli już na weekend.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Ale klops!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chyba działa już dobrze.