Komentarz do artykułu Powstaje LigaBiegowa.pl

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
ziko303
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:16
Życiówka w maratonie: 3:48:40

Nieprzeczytany post

Podstawowa sprawa jest taka, że to jest tylko zabawa. Jedyna i wymierna klasyfikacja to zmierzyć się na zawodach na tej samej trasie. Ktoś kto pobiegł w Dubaju 2:04 może powiedzieć, że gdyby w takiej formie i układzie biegu pobiegł w Berlinie to miałby wynik 2:03 :hej: A serwisy tego typu nie są darmowe, płacimy naszymi danymi, taki świat :lalala: Ja spróbuję i chętnie się pobawię.
Blog

Komentarze

5k 21:55 (2018) / 10k 45:16 (2020) / HM 1:40:34 (2017)/ M 3:48:40 (2016)

Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
jabbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:38:22
Życiówka w maratonie: 3:02:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Jabbur, jesteś znanym tropicielem wszelkich spisków :)
Firma Sportfolio nie jest takim krzakiem. Wymienionych masz jej właścicieli z imienia i nazwiska. W bieganiu narazie dali się poznać z wprowadzenia na polski rynek filmu Miasteczko Biegaczy.
Spisków, jak spisków. W internetach robię 15l i trochę regulaminów też popisałem.

Ty zaś atakujesz mnie tu niemalże personalnie, zamiast jako patron medialny tego przedsięwzięcia wytłumaczyć bez ściemniania, że biznes to biznes i PZU musi sobie jakoś zwrócić zaangażowanie w bieganie, nawet ciągnąc serwis, który zbiera twoją historię startową,telefon, emalia i nie daje użytkownikowi usunąć konta bez pisania do jego redakcji LOL
_____
100HRMAX.PL: piszę | focę | komentuję
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jabbur, kaman, przecież właśnie Ci wytłumaczyłem. Atak?
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dżaber, trochę tracisz kontakt z rzeczywistością :hahaha:
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Spiski spiskami, potem się okaże, że ktoś nie ukończył biegu, w którym startował, BIG DATA w PZU uzna, że to z powodu kontuzji i składka ubezpieczeniowa pójdzie w górę. ;)
Awatar użytkownika
jabbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:38:22
Życiówka w maratonie: 3:02:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adam, napisałeś o firmie, nie o regulaminie, a organizatorzy serwisu i tak zostawiają sobie furtkę, by się go pozbyć (regulamin)

QK, rzekłbym raczej, że się odcinam od tej jej części, która chce mnie tak bardzo przytulić i poznać. Co kto lubi.

Ale, że wszyscy tu w miarę dorośli i świadomi swoich czynów jesteśmy, niech każdy czyni to, na co ma ochotę.

Ja idę walczyć o skasowanie tam mojego loginu (ehh, ta przeklęta ciekawość :) )
_____
100HRMAX.PL: piszę | focę | komentuję
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

jabbur pisze:Adam, napisałeś o firmie, nie o regulaminie, a organizatorzy serwisu i tak zostawiają sobie furtkę, by się go pozbyć (regulamin)
Nie wiem po co jest ten zapis, bo myślałem, że dowolnego serwisu można się pozbyć w dowolnym momencie. Chyba, że tu chodzi o jakieś kwestie prawne związane z danymi osobowymi.
A na FB pytałeś się Zukerberga, co się stanie z Twoimi danymi jeśli zdecyduje się sprzedać swoją część? :)
harlan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: 2:49:35

Nieprzeczytany post

Myślę, że warto by było wprowadzić do rankingu statystykę "średnia punktowa na bieg" bo w przeciwnym razie to faktycznie trochę słaba rywalizacja. W tej chwili bardziej zachęcacie do masowego zapisywania się na zawody by je przetruchtać i nabić kilka punktów do rankingu niż do sportowej rywalizacji i ścigania się na serio. W sumie to nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby było cała masa statystyk a każdy by znalazł coś dla siebie. Truchtacz by się cieszył z uciułanych punktów za marszobieg a Ci szybsi mieli by swój ranking. W sumie to można też wprowadzić ranking ze względu na producenta obuwia w którym się biega itd, jak się bawić to się bawić :)
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

jabbur jak już wywalczysz skasowanie tam swojego loginu to zadbaj też o to żeby wyczyścili logi Twojego IP ze swoich serwerów. 15 lat w internetach to sam wiesz czym to grozi. The Ligabiegowa has you...
Goralll
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dorzuciłbym osobny ranking z średnią punktową za np. 10 najlepszych wyników jakie uzyskałeś. Bardzo lubię rywalizację, ale w zdecydowaną większość weekendów, kiedy rozgrywanych jest najwięcej biegów, siedzę w pracy. Mogę sobie pozwolić na 6-8 startów w roku. Za to do każdego startu podchodzę bardzo serio :) No a jak będzie zliczane wszystko to ktoś będzie naparzał 8 biegów w miesiącu. Niby spoko, ma prawo, ale takie porównywanie się ma mało wspólnego z promocją zdrowia.
Awatar użytkownika
LigaBiegowa.pl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Goralll ---> dziękujemy! ciekawy pomysł. przemyślimy to i zobaczymy czy i jak taką funkcjonalność wprowadzić!

Jabbur ---> Luz! Byś miał spokój ducha i piękny dzień już usunęliśmy Twoje konto. Zapraszamy Cię ponownie, ale nie namawiamy natarczywie, byś nam nie zarzucał złych intencji i zbyt mocnego przytulania. Choć więcej optymizmu życzymy. Nie za każdym rogiem czają się źli ludzie z nożem w zębach czyhający na Ciebie. ;)

Na pewno natomiast skorzystamy z twej uwagi i wprowadzimy w ustawieniach opcję samodzielnego wylogowywania - dziękujemy za tę sugestię. Zrobimy to na dniach. Musimy tylko 'najsamprzód" okiełznać i ujarzmić konia (czyli uspokoić serwer).

Buniek ---> też pozdrawiam. Już dziś Liga Mistrzów. Oglądamy (ale wcześniej idziemy pobiegać ;) Szacun ;)
grabarz
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:25
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mnie serwis nie przekonał. Mnie rankingi nie kręcą, więc pewnie dlatego. Ale szata graficzna serwisu jest bardzo fajna :)
leebailong
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak dodaje się start do ligii? Na enduhub mam start z 28 lutego, a tego dnia miała tez startować liga biegowa. Niestety nie widzę możliwości ręcznego dodania biegu. Odbywa się to z automatu?
5km - 17:34
10km - 36:15
Awatar użytkownika
LigaBiegowa.pl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Leebailong ---> Napisz do nas! Pomożemy! info@ligabiegowa.pl
ODPOWIEDZ