Poznań
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Stachnie jednak nie bede biegl w Poznaniu. Zaraz po nim jest maraton we Frankfurcie, a mam mozliwosc pojechania tam za friko. Wybralem wiec Niemiecki dziesieciotysiecznik.
Tak na marginesie jestewm bardzo ciekawy jaki czas zrobiles Stachnie w Warszawie.
Tak na marginesie jestewm bardzo ciekawy jaki czas zrobiles Stachnie w Warszawie.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Quasim
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co do nawierzchni:
Kilka procent trasy to kostka brukowa z czego większość to raczej bardziej do przejścia niż przejechania (niektórzy tak robili - zdejmowali rolki i przechodzili najgorsze fragmenty)
Kilka procent trasy to kostka brukowa z czego większość to raczej bardziej do przejścia niż przejechania (niektórzy tak robili - zdejmowali rolki i przechodzili najgorsze fragmenty)
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Marcin70, jeśli pozwolisz, to ja takżę bardzo bym chciał pobiec z Tobą na taki wynik. Z tego co wiem, to będziesz miał "zawodowego" peace makera:-)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
he he a pisałeś że chcesz go biec na luziku
Pewnie, że biegnij! Już będzie nas trzech. A "pacemaker"... hmm nie myślałem tak o Darku. Zawodowiec na pewno, to nie ulega wątpliwości. Będę ubrany standardowo - żółta koszulka z zielonymi wstawkami i napisami z przodu: Kolejarz, z tyłu "TKKF Kolejarz Bydgoszcz, żółte spodenki. Prawdopodobnie czarna chusta na głowie albo czerwona czapeczka z daszkiem. Jakoś się znajdziemy. Mam nadzieję:).

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Ha, cóż... w takim razie pewnie się zobaczymy na Błoniach albo na biegu Włosika. A do Bochni się wybierasz?Quote: from miroszach on 12:48 am on Sep. 18, 2003
Stachnie jednak nie bede biegl w Poznaniu. Zaraz po nim jest maraton we Frankfurcie,
Życiówki nie było ale 3:16:36 to też nieźle :)Tak na marginesie jestewm bardzo ciekawy jaki czas zrobiles Stachnie w Warszawie.
S.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
To jest nas coraz wiecej. Jeszcze tylko 17 dni.
Troche siadaja mi kolanka, ale dam rade.
Forma rosnie.
Troche siadaja mi kolanka, ale dam rade.
Forma rosnie.
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Gratuluję Stachnie świetnego wyniku. Znasz może jakieś dokładne informacje (ew. jakiekolwiek) na temat biegu Włosika?
CZy 8 listopada pobiegnę w Bochni półmaraton to jeszcze nie wiem. Będzioe to zależeć od mojego samopoczucia.
CZy 8 listopada pobiegnę w Bochni półmaraton to jeszcze nie wiem. Będzioe to zależeć od mojego samopoczucia.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Marcin juz ja cię znjdę:-) Mam nadzieję, że wcześniej jednak zobaczymy się na Pucharze Maratonu w Wa-wie i wtedy obmówimy szczegóły:-)
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hmmm, niestety nie. 28 organizujemy z Bennetem bieg z cyklu "biegaj z nami" w Bydgoszczy. I to jest mój priorytet. Spotkamy się w Poznaniu. Jasne, że mnie znajdziesz
ale gdyby ktoś jeszcze chciał się dołączyć to co?

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Ogólne informacje: http://free.polbox.pl/k/krhhts/bieg.htmlQuote: from miroszach on 7:20 pm on Sep. 18, 2003
Znasz może jakieś dokładne informacje (ew. jakiekolwiek) na temat biegu Włosika?
Regulamin: http://free.polbox.pl/k/krhhts/mem.zip
S.
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rzeczywiście, nie pomyślałem o innych, egoista jeden:-) Ja będę biegł w białej koszulce z nadrukiem SBBP na plecach. A koszulki Kolejarza są bardzo charakterystyczne, na MW Twoi koledzy byli bardzo widoczni. Niestety kryzys od 30 km, aż do mety nie polwolił mi na "uczepienie" się takiej grupki i dobiegnięcie z nimi:-) Mam nadzieję, że w Poznaniu będzie lepiej, dlatego chcę pobiec z Wami. Szkoda, że nie będzie Cie na pucharze, ale najważniejsze, że w tym czasie nie będziesz się lenił, tylko biegał i popularyzował tę piękną dyscyplinę!!!:-)
- TomekN
- Wyga
Zamierzam wystartować w swoim pierwszym biegu, czyli na 10km podczas maratonu w Poznaniu. Próbowałem znaleźć kilka informacji na www, ale nadal pozostało mi kilka pytań.
O której odbędą się te dodatkowe biegi (5km i 10km)?
Jaka jest ich trasa?
Kiedy należy się zgłosić? Bo formularz na stronie jest tylko dla zainteresowanych maratonem (ew. półmaratonem).
Czy na te krótsze biegi także jest potrzebne jakieś zaświadczenie lekarskie?
Pozdrawiam i do zobaczenia w Poznaniu :)
O której odbędą się te dodatkowe biegi (5km i 10km)?
Jaka jest ich trasa?
Kiedy należy się zgłosić? Bo formularz na stronie jest tylko dla zainteresowanych maratonem (ew. półmaratonem).
Czy na te krótsze biegi także jest potrzebne jakieś zaświadczenie lekarskie?
Pozdrawiam i do zobaczenia w Poznaniu :)
- Zico
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:15
- Kontakt:
Wiadomosc dla rolkarzy, a szczegolnie dla INWALIDKI, trasa w 90% to gladziutki asfalt, na rynku i wyjazdu z niego troche bruku, ale mozna przejechac chodnikiem. Widzielem tylko 1 osobe, ktora sciagnela rolki. W miare szybka trasa, jak na rolkach. Warto:)
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub Ciesielski
Jakub Ciesielski