Buty Mizuno
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie bezpiecznie i w miarę tanio kupić buty do biegania Mizuno? Chciałbym wave inspire 10 ale ceny są rozbieżne a nie chciał bym trafić na podróbę.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
ostatnio kupowałem na allegro w smjsport.
na ich normalnej stronie (sklepie internetowym) trudno odnaleźć buty jakiekolwiek innych producentów poza joma.
na ich normalnej stronie (sklepie internetowym) trudno odnaleźć buty jakiekolwiek innych producentów poza joma.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53:28
Dlaczego akurat ten model ? Miałem Inspire 9 i porobiły mi się dziury na zewnętrznej stronie buta. Producent nie uznał reklamacji.kielkop pisze:Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie bezpiecznie i w miarę tanio kupić buty do biegania Mizuno? Chciałbym wave inspire 10 ale ceny są rozbieżne a nie chciał bym trafić na podróbę.
- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:57
- Życiówka w maratonie: 3:28:03
Ja kupowałem w hike.pl w Kielcach. Sam proces zakupu OK. Wystawiają się też na Festiwalu Biegowym w Krynicy więc raczej nie wciskali by ludziom kitu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:10
A dlaczego akurat ten model jeśli weszła już 11stka? Sama użytkuję 10tkę od pół roku a wcześniej ponad rok śmigałam w 9tkach. Niestety zmiana pianki w spodniej części buta pozbawiła go dobrego odbicia i daleko mu do 9tek. Dodatkowo podniesiono drop i jeśli biegasz na śródstopiu to będzie Ci się gorzej biegało. W poprzednim modelu zrobiłam ponad 1200 kmów i zrobiło się lekkie przetarcie na małym palcu w siatce, które dało się ładnie zaszyć a w 10tkach po 600 kmach mam już dziurę tam gdzie kończy się obszycie wzmacniającym materiałem przodu. Wg mnie buty nie są warte swojej ceny, poczytaj opinie na stronie US tych butów, ludzie bardzo narzekali porównując je z 9tkami. Zastanów się czy na pewno chcesz je zakupić, bo ja jestem nimi rozczarowana. Swój model kupiłam na zalando dużo taniej bo była to ostatnia para.kielkop pisze:Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie bezpiecznie i w miarę tanio kupić buty do biegania Mizuno? Chciałbym wave inspire 10 ale ceny są rozbieżne a nie chciał bym trafić na podróbę.