Powrot do biegania po przyjmowaniu ketonalu

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
rembix
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 36
Życiówka w maratonie: 3.19

Nieprzeczytany post

witam jestem po ekstrakcji zatrzymanej 3 , przez 7 dni brałem ketonal forte ..jestem drugi dzień jak go już nie biorę tj. (wczoraj i dzis) i zarówno wczoraj jak i dziś bylem na delikatnym rozruchu po 5 km..wczoraj moje samopoczucie było dobre ale dziś już fatalne bylem wstanie tylko przebiec 3 km po czym poczułem bardzo duże osłabienie i przeszedłem do marszobiegu i ogólnie czułem się po biegu źle..(tętno było dobre nie przyspieszone tylko samopoczucie fatalne)

Czy jest ktoś z Was kto również wracał do biegania po np. tygodniowym przyjmowaniu ketonalu ? jak długo trwał powrót do normalnego biegania(treningów), czy również źle się czuliście przez pierwsze dni na treningu ?

12 kwietnia Maraton Debno i wiadomo każdy dzień się liczy i troszkę obawiam sie tego jak bardzo mógł owy ketonal spustoszyć mój organizm i jak on wpłynie na dalszy etap przygotowań ..
PKO
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja myślę, że znajdą się tacy, którzy na ketonalu - czasem - biegają ...

A Twoje złe samopoczucie może wynikać po prostu z całej "operacji", niby to tylko ząb, ale szok dla organizmu na pewno nie mały.
Awatar użytkownika
Arasso
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiązałbym złego samopoczucia z Ketonalem, ten lek nie ma na to wpływu.
"Life can pull you down but running will always lift you up."
Awatar użytkownika
banan85
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

beata pisze:
A Twoje złe samopoczucie może wynikać po prostu z całej "operacji", niby to tylko ząb, ale szok dla organizmu na pewno nie mały.
jestem przekonany, że to jest przyczyną
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stawiam na alveolitis purulenta :bum:
rembix
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 36
Życiówka w maratonie: 3.19

Nieprzeczytany post

Dziękuje za odpowiedzi .. Dzis było z samopoczuciem wszystko dobrze , generalnie biegało się dobrze..wiec może porostu było tak jak pisaliście plus organizm może musiał wskoczyć na odpowiednie tory.. jako ze przed zabiegiem trenowałem prawie codziennie a po zabiegu tydzień siedzenia w domu .. :usmiech: (ale martwiłem się bo te samopoczucie było naprawdę ,,tragiczne,, :usmiech: )
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ