Machina o wszystkich pamięta.qjonik pisze: a co z tymi, którzy zgłosili się dopiero dwie strony temu?

Właśnie poszedł np taki but:
Machina o wszystkich pamięta.qjonik pisze: a co z tymi, którzy zgłosili się dopiero dwie strony temu?
Sorry Skoor, nie zauważyłem posta. Bardzo przepraszam, czasem zapominamy włożyć wkładkę po teście, to już któryś raz.Skoor pisze:Buty dotarły, wprawdzie prawy (testowy?) bez wkładki, ale i tak pewnie by wyleciały więc luuuuzik
Adam Klein pisze:Sorry Skoor, nie zauważyłem posta. Bardzo przepraszam, czasem zapominamy włożyć wkładkę po teście, to już któryś raz.Skoor pisze:Buty dotarły, wprawdzie prawy (testowy?) bez wkładki, ale i tak pewnie by wyleciały więc luuuuzik
Linki do ankiet wysłane.
całkiem ładny ten but.Adam Klein pisze:(...)Właśnie poszedł np taki but:
Mam jedną parę butów biegowych, która od dwóch lat tylko stoi i wygląda. Ani razu w nich nie biegałem. Kolce lekkoatletyczne nike bowerman miler. Z bieżnią nie do końca mi po drodze, a ich klasyczny wyglad na tyle przypadł mi do gustu że stoją w mojej sypialni jako ozdobaAdam Klein pisze:Piękne buty przyjechały, aż mnie boli, że trzeba w nich biegać.LINK