wrażenia żółtodzioba

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
meriadok
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Co do biegu Kociewskiego
ostatnio te 10 km to tak trochę patykiem pisane
ja namierzyłem ok 37 minut (10 km w gdańsku ok 49 min)
cała impreza - fajna

Mnie w tym roku grozi inwentaryzacja przy której muszę
być obecny i chyba nie wystartuję.
pzdr.
meriadok
New Balance but biegowy
mig
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

O kurcze, witam Starogardzianina! Internet to wspaniały wynalazek... Najczęściej biegam asfaltem do Leśniczówki Kochanki - druga droga w prawo za Strzelnicą. Do leśniczówki i z powrotem (zawracam przy znaku drogowym) jest 3600m. Robię codziennie trzy takie rundy, czasami zbaczam w las, w zależności od nastroju. Zaczynam po pracy, zwykle ok. 16-tej. W ten weekend mnie akurat nie będzie w Starogardzie, wyjeżdżam do 3-miasta, ale wygląda na to, że pobiegnę w sobotnim Biegu Wejherta. Jakby co - daj znać. Mój e-mail: i.migowski@pentra.pl. Pozdrawiam!

P.S. Doczytałem się na stronach OSIR-u, że poprzedni Bieg Kociewski liczył 9 km, więc czas by się zgadzał.
irmig.wordpress.com
Awatar użytkownika
Herbix
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hehehe.... ja właśnie w sobotę ustanowiłem swój rekord na 10 km - 49 minut. Gratulacje stary za taki "początek"!
GG: 977722
mig
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No i udało się! Ukończyłem swoje pierwsze zawody! W sobotę wziąłem udział w Biegu Jakuba Wejherta w Wejherowie, gdzie z wynikiem 0:47.08 zająłem (chyba) 63 miejsce - prawdopodobnie przedostatnie, chociaż pewien nie jestem. Poznałem kilku sympatycznych ludzi, kibice na trasie mnie dopingowali, wszyscy byli życzliwi i zupełnie nie odczuwałem dyskomfortu, ciągnąc się w ogonie i będąc bez końca dublowanym. Widziałem też sporo koszulek z logo "Grupy Trójmiejskiej" i "biegajznami.pl", czyli znajomych - nieznajomych z forum, więc od początku było mi raźniej. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia 2 października na Biegu Kociewskim! Ja już wiem, że będę na 100%!
irmig.wordpress.com
Awatar użytkownika
Herbix
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

WOW 47.08 - jak dla mnie rewelacja!

Pozdrawiam
GG: 977722
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witaj
Grupa Trójmiasto, do której należe naprawdopodobniej stawi się na tym biegu. Poznasz nas po białych koszulkach z czerwnym napisem z tyłu, jeśli przyjadę. Podejdź zamienimy parę słów. Spóbuje nie zapomnieć markera i zapiszę na łydce mojego nicka. Życie naszej grupy toczy się w Przyjdź PobiegniJ Pogadaj.
Biegłem w Biegu Szpęgawskim i organizacja była na dobrym poziomie. Starają się.
Nie bądź taki skromny, bo to nie jest zły czas. Zgadajcie się z meriadokiem, pozdrawiam, a jak będziesz w 3M wpadaj w soboty.

Przed chwilą w radiu podali, że w północnej Polsce było trzęsienie ziemi, czy to możliwe? U mnie kominy jak stały tak stoją.
mig
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

OK, podejdę się przywitać. Mnie łatwo rozpoznać, bo biegam ze stabilizatorem na prawym kolanie - pamiątka po moich nieistniejących wiązadłach krzyżowych i wspomnienie po łąkotce.

Trzęsienie ziemii w pomorskiem było nieodczuwalne - pozdrawiam!
irmig.wordpress.com
ODPOWIEDZ