Spoko luzikSkoor pisze:No przyznam się, że jeszcze nie wysłałemjakoś czasu brakło, ale jutro będę miał trochę więcej luzu to wyśle

Moderator: infernal
Spoko luzikSkoor pisze:No przyznam się, że jeszcze nie wysłałemjakoś czasu brakło, ale jutro będę miał trochę więcej luzu to wyśle
Pięknie Łuki, to przyjemność czytać, że wracasz do zdrowiawypass pisze:Kolejne mocniejsze od chodzenia pobudzanie krążenia w nogach...
Siniaki po zabiegu powoli znikają...
Biegło się przyjemnie w cieple i słoneczku
Co do tętna to raczej normalny objaw po przerwie. Tak jak pisze Skoor - wyrówna się.wypass pisze:Jak się okazało na pierwszym biegu z pulsometrem, serducho szaleje![]()
Tempo nie rokuje dobrze na niedzielną dyszkę...polecimy ją treningowo...ale nie wróżę sobie nawet 59 minut![]()
Oj tak. W alertach najbardziej wkurza mnie ich częstotliwość.wypass pisze:Aaaa, alerty tętna wkurzały mnie od pierwszych metrów...muszę doczytać jak je wyłączyć raz na zawsze
Podejrzewam, że wymiana dysku może być tańsza od nowego laptopaSkoor pisze:Nie, bo jak wychodziłem do roboty to jeszcze działał. Dysk chyba padł, albo coś "okołodyskowego" bo coś tam se pstryka jak się go włączy i wyskakuje jakiś komunikat diagnostyczny i "system not found". Teraz się zastanawiam czy to naprawiać, czy olać i kupić nowy bo ten już swoje lata miał...