Poszukuję dynamicznych butów do ok. 200zł.
Jestem lekki, więc duzej amortyazcji nie potrzebuję, bardziej chodzi aby były dynamiczne, energiczne.

Ma ktoś jakieś propozycje?
banan85 pisze:puma faas 300, saucony kinvaraoba spełnia Twoję wymagania, o których pisaleś
Popraw link bo nie wyświetla się link poprawnieMlodyBiegacz pisze:http://www.sklepbiegacza.pl/buty/meskie ... aas_300_v3
Czy te nie będą za ciepłe na lato:?
Jaki one mają spadek wysokości?
Czytałem że te buty są minimalistyczne, a więc ląduje się bardziej na sródstopiu. Obecnie mam buty asicsa które laduje na pięcie. Nie będzie jakiegoś szkou? ;d
Nie jestem ekspertem w tym, więc to co pisze nie musi być do konca zgodne z prawdą![]()
![]()
![]()
Szukam jednak czegoś na wiosenny maraton. Czegoś co będzie miało kapeczkę więcej słoniny. Właśnie te MRC1600K wydaje się, że bardzo dobrze rokują. Według katalogbiegowy sztywnośc podeszwy taka sama. Ugięcie pod piętą ciut większe, zapiętek "minimalny". To by mi bardzo odpowiadało. Ale gdzie je kupić? @Skoor widziałeś je? Macałeś je? Wiesz kto je sprzedaje?Skoor pisze:New Balance mrc1600k, bardzo fajne buty, ale nie wiem jak z cena.
Biegam w nich od tygodnia, szczesliwie dostalem je na testy i musze powiedziec, ze to bardzo fajne buty na szybsze treningi czy starty. Zapietek jest miekki, podeszwa moglaby byc bardziej gietka (oslawionego nalesnika nie zrobisz), moze to banalne ale sznurowadla sa super no i waga jest baaaardzo ok. Mam tez faasy 300v2 buty sa podobne, ale w pumach biegac nie lubie, zwasze mnie gdzies obgniata. NB o klase wyzej. Niestety dostepnosc w naszym kraju bardzo slaba.elter pisze:Szukam jednak czegoś na wiosenny maraton. Czegoś co będzie miało kapeczkę więcej słoniny. Właśnie te MRC1600K wydaje się, że bardzo dobrze rokują. Według katalogbiegowy sztywnośc podeszwy taka sama. Ugięcie pod piętą ciut większe, zapiętek "minimalny". To by mi bardzo odpowiadało. Ale gdzie je kupić? @Skoor widziałeś je? Macałeś je? Wiesz kto je sprzedaje?