Muzyka ktora pomaga podczas biegu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
sipik
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o mnie to chyba właśnie muzyka była jedną z głównych przyczyn mojego rozpoczęcia biegania. Słucham muzyki baaardzo dużo, w zasadzie odtwarzacz włączony jest przez cały dzień. Ale do słuchania potrzeba także trochę skupienia, a kiedy obok są inni domownicy ciężko o to. Dlatego zacząłem wychodzić pobiegać żeby przesłuchać jakiegoś nowego albumu i teraz nie wyobrażam sobie biegania bez muzyki. :oczko: To taka dodatkowa przyjemnośc oprócz biegania samego w sobie :hej:
New Balance but biegowy
ansz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie slucham ! Bojemsie ze wpadne pod samochod albo rower, albo nieuslysze zwierzakow ( u nas sporo dzikiej zwierzyny w lasach- nie mieszkam w Polsce)pozatym bieganie i sluchanie natury relaksuje mnie i laduje psychiczne akumulatory. Nie ma : mamo! Mamo! Coo na obiad? Gdzie sa klucze? Anna a mozesz tu przyjsc? Gdzoe jest Anna? ....tylko wiatr !!!
karina
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

U mnie zwierzyna to chodzi po osiedlu,ale ja mieszkam w Polsce :usmiech:
Nie wiem czemu ale jak biegam i slucham muzy to bardziej chce mi sie biec i nie czuje zmeczenia.
ODPOWIEDZ