10km w Bydgoszczy
- neo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Marcin będziesz zadowolony pewnie........
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
ale zobaczysz jutro:)
[b]Neo Knight[/b]
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
I po biegu...
Było naprawdę super. Mało brakowało a zrobiłbym życiówkę marszobiegiem. 2 przerwy na marsz + skok w krzaki w sprawach prywatnych = 42:48. Pierwsze 3-4 km biegłem na czas w granicach 36-7 min. Niestety znowu mała dolegliwość w jamie brzusznej:) swpowodowała że nie dałem rady biec całego dystansu.
Takie coś zdarzyło mi się już drugi raz. Ale w końcu to "marszobieg":)
A, no i moja zawodniczka zrobiła w swoim pierwszym biegu niezły wynik 48min pewnie nie jeden facet o takim czasie marzy:)
Było naprawdę super. Mało brakowało a zrobiłbym życiówkę marszobiegiem. 2 przerwy na marsz + skok w krzaki w sprawach prywatnych = 42:48. Pierwsze 3-4 km biegłem na czas w granicach 36-7 min. Niestety znowu mała dolegliwość w jamie brzusznej:) swpowodowała że nie dałem rady biec całego dystansu.
Takie coś zdarzyło mi się już drugi raz. Ale w końcu to "marszobieg":)
A, no i moja zawodniczka zrobiła w swoim pierwszym biegu niezły wynik 48min pewnie nie jeden facet o takim czasie marzy:)
[b]Neo Knight[/b]
- netKos
- Rozgrzewający Się
Było super!
Organizacja pierwsza klasa. Brawo Piotrze i Marcinie.
Pogoda optymalna. Nastroje uczestników przed, w trakcie i po bardzo sympatyczne i wesołe.
Chyba najlepsza impreza w czasie Mistrzostw U'23 w Bydgoszczy.
To spotkanie to wielka radość z amatorskiego biegania.
Dziękuję wszystkim. Do następnego razu. Hej!
Organizacja pierwsza klasa. Brawo Piotrze i Marcinie.
Pogoda optymalna. Nastroje uczestników przed, w trakcie i po bardzo sympatyczne i wesołe.
Chyba najlepsza impreza w czasie Mistrzostw U'23 w Bydgoszczy.
To spotkanie to wielka radość z amatorskiego biegania.
Dziękuję wszystkim. Do następnego razu. Hej!
Krzy$
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Marcinie możesz przesłać mi wyniki
[b]Neo Knight[/b]
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wyniki opracowuje Bennet, informacje już dziś poszły do Ekspressu i pójdą do Wyborczej
szukajcie w poniedziałek.
Krótka informacja, jaką napisali Darek Sidor z Piotrem dla bydgoskich gazet:
Rozgrywana już po raz drugi sobotnia akcja "Biegaj z nami" zgromadziła na starcie 20 osób.
Oprócz stałych bywalców myślęcińskich marszobiegów organizowanych przez Ognisko TKKF Kolejarz, stawili się nowi uczestnicy.
Cieszy udział dzieci i pań, które są nieczęstym widokiem na trasach biegów ulicznych w Polsce.
Systematyczny udział w co sobotnich zajęciach pozwolił wielu z nich poprawić osiągany wynik.
W imprezie wzięli udział obserwatorzy z Gdańska i Wrocławia, którzy chcą podobną ideę na wzór bydgoskiej zaszczepić w swoich miastach.
Pogoda dopisała, organizatorzy nie zawiedli oczekiwań, a wśród wszystkich uczestników marszobiegu zostały rozlosowane liczne upominki.
Podczas "Biegaj z nami" miała miejsce promocja najnowszej książki o bieganiu p.t. "Debiut", którą prezentował autor (maratończyk, trener, współpracownik Joggingu i Formy) Dariusz Sidor.
Przy okazji - najmłodsza biegaczka miała 11 lat, a biegaczek było 5!! na 20 osób, które uczestniczyły wogóle. Przyjechał desant w postaci małżeństwa Sidorów i "pary" Czyścieckich (sorki Agata, mam nadzieję że pozwolisz na takie Was określenie
). Z ciekawostek - w naszym bieganiu przeszkadzali nam troszeczkę chodziarze, którzy rozgrywali swój cho na dystansie 20km (no wiecie - mistrzostwa Europy do lat 23). Poza tym było OK. Liczę, że nasze nowe koleżanki i koledzy dopiszą się kiedyś i tutaj na forum, oraz że dopiszą się na listy startowe na następnych biegach.
(Edited by marcin70 at 1:43 pm on July 19, 2003)

Krótka informacja, jaką napisali Darek Sidor z Piotrem dla bydgoskich gazet:
Rozgrywana już po raz drugi sobotnia akcja "Biegaj z nami" zgromadziła na starcie 20 osób.
Oprócz stałych bywalców myślęcińskich marszobiegów organizowanych przez Ognisko TKKF Kolejarz, stawili się nowi uczestnicy.
Cieszy udział dzieci i pań, które są nieczęstym widokiem na trasach biegów ulicznych w Polsce.
Systematyczny udział w co sobotnich zajęciach pozwolił wielu z nich poprawić osiągany wynik.
W imprezie wzięli udział obserwatorzy z Gdańska i Wrocławia, którzy chcą podobną ideę na wzór bydgoskiej zaszczepić w swoich miastach.
Pogoda dopisała, organizatorzy nie zawiedli oczekiwań, a wśród wszystkich uczestników marszobiegu zostały rozlosowane liczne upominki.
Podczas "Biegaj z nami" miała miejsce promocja najnowszej książki o bieganiu p.t. "Debiut", którą prezentował autor (maratończyk, trener, współpracownik Joggingu i Formy) Dariusz Sidor.
Przy okazji - najmłodsza biegaczka miała 11 lat, a biegaczek było 5!! na 20 osób, które uczestniczyły wogóle. Przyjechał desant w postaci małżeństwa Sidorów i "pary" Czyścieckich (sorki Agata, mam nadzieję że pozwolisz na takie Was określenie

(Edited by marcin70 at 1:43 pm on July 19, 2003)
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Drodzy Koledzy,
Bardzo dziękujemy Wam za Wasz (i nie tylko
) udział i tak wysoką ocenę naszej imprezy. Cieszymy się, że nasz marszobieg Wam się podoba i że jesteście stałymi jego uczestnikami. Będziemy się starali nie zawieść Waszych oczekiwań i obiecujemy dołożyć wszelkich starań aby kolejne marszobiegi również przebiegały w tak miłej atmosferze.
:):)
Pozdrawiam,
Bennet
PS. Wyniki wysyłam e-mailem.
Bardzo dziękujemy Wam za Wasz (i nie tylko

Pozdrawiam,
Bennet
PS. Wyniki wysyłam e-mailem.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- WojT
- Stary Wyga
Dziekujemy bardzo za cieple przyjecie. Milo bylo Was poznac 
Impreza bardzo sie nam podobala. Mi bieglo sie bardzo dobrze i musze przyznac ze trasa byla bardzo ladna.
Marcinie jeszcze raz dziekujemy Ci ze przyjechales po nas o odwiozles nas na dworzec. Zdazylismy, choc ledwo (musialem biec he eh he) na pociag. I moglismy ruszyc dalej.
Oczywiscie przekaze Grupie Trojmiejskiej zaproszenie od Nas na wspolne bieganie.
Bennet czy moglys mi tez przeslac wyniki mailem?
wojt@ogrody.nsm.pl lub ten adres ktory jest w moim podpisie. Dzieki
Pozdrawiam

Impreza bardzo sie nam podobala. Mi bieglo sie bardzo dobrze i musze przyznac ze trasa byla bardzo ladna.
Marcinie jeszcze raz dziekujemy Ci ze przyjechales po nas o odwiozles nas na dworzec. Zdazylismy, choc ledwo (musialem biec he eh he) na pociag. I moglismy ruszyc dalej.
Oczywiscie przekaze Grupie Trojmiejskiej zaproszenie od Nas na wspolne bieganie.
Bennet czy moglys mi tez przeslac wyniki mailem?
wojt@ogrody.nsm.pl lub ten adres ktory jest w moim podpisie. Dzieki
Pozdrawiam
wczysciecki@wp.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
zdjęcie pojawiło się w dzisiejszym Ekspresie! Fakt, że nie z tego a z wcześniejszego biegu, lae pal licho! Cała trójka ze zdjęcia biegła i w sobotę 
WojT - spoko. Dzięki za przyjazd. Liczymy na więszy Wasz (GT) udział w nastęnym biegu.

WojT - spoko. Dzięki za przyjazd. Liczymy na więszy Wasz (GT) udział w nastęnym biegu.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
WojT,
Wyniki wysłałem.
Jeszcze raz wielkie dzięki za udział w naszej imprezie.
Wyniki wysłałem.
Jeszcze raz wielkie dzięki za udział w naszej imprezie.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
http://www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35591,1586428.html
dopiszcie się w komentarzach w Gazecie, zawsze to fajnie, gdy coś zobaczą - że działanie przynosi efekty
a na wypadek, gdyby przenieśli do archiwum, wklejam tekst
Najstarszy uczestnik - Ryszard Galla miał 57 lat, a najmłodsza była 11-letnia Joanna Gill.
Oprócz "stałych bywalców" myślęcińskich marszobiegów organizowanych przez TKKF Kolejarz, stawili się nowi uczestnicy. W imprezie wzięli udział obserwatorzy z Gdańska i Wrocławia, którzy chcą podobną ideę na wzór bydgoskiej zaszczepić w swoich miastach.
Pogoda dopisała, organizatorzy nie zawiedli oczekiwań, a wśród wszystkich uczestników marszobiegu zostały rozlosowane liczne upominki. Podczas akcji "Biegaj z nami" miała miejsce promocja najnowszej książki o bieganiu p.t. "Debiut", którą prezentował autor (maratończyk, trener, współpracownik Joggingu i Formy) - Dariusz Sidor.
Wyniki biegu:
Biegli 10 kilometrów: Eugeniusz Suchomski (TKKF Kolejarz Bydgoszcz) 36:14,0; Wojciech Czyściecki (Gatorade Team Gdańsk) 37:03,0; Wiesław Raut (Kolejarz) 39:50,0; Daniel Tykwiński (AB Bydgoszcz) 39:57,0; Wojciech Gill (Koronowo) 42:48,0; Piotr Grenz (Kolejarz) 43:24,0; Krzysztof Kosakowski (Bydgoszcz) 43:56,0; Dariusz Sidor (WKB Piast Wrocław) 45:24,0; Dominik Drygalski (Kolejarz) 47:59,0; Ryszard Galla (Kolejarz) 48:18,0; Marcelina Bonna (Koronowo) 48:35,0; Przemysław Janik (Bydgoszcz) 49:08,0; Mariusz Nowak (Bydgoszcz) 50:24,0; Katarzyna Lipiec-Sidor (WKB Piast) 53:27,0; Bartosz Kulas (Bydgoszcz) 55:25,0; Jerzy Misztal (Bydgoszcz) 1:05,08
5 kilometrów: Leszek Paszkiewicz (Bydgoszcz) 29:47,0;
2,5 kilometra: Dorota Paszkiewicz (Bydgoszcz) 15:12,,0 Joanna Gill (Koronowo) 15:58,0; Alina Dąbkowska (Osielsko) 16:26,0
dopiszcie się w komentarzach w Gazecie, zawsze to fajnie, gdy coś zobaczą - że działanie przynosi efekty

Najstarszy uczestnik - Ryszard Galla miał 57 lat, a najmłodsza była 11-letnia Joanna Gill.
Oprócz "stałych bywalców" myślęcińskich marszobiegów organizowanych przez TKKF Kolejarz, stawili się nowi uczestnicy. W imprezie wzięli udział obserwatorzy z Gdańska i Wrocławia, którzy chcą podobną ideę na wzór bydgoskiej zaszczepić w swoich miastach.
Pogoda dopisała, organizatorzy nie zawiedli oczekiwań, a wśród wszystkich uczestników marszobiegu zostały rozlosowane liczne upominki. Podczas akcji "Biegaj z nami" miała miejsce promocja najnowszej książki o bieganiu p.t. "Debiut", którą prezentował autor (maratończyk, trener, współpracownik Joggingu i Formy) - Dariusz Sidor.
Wyniki biegu:
Biegli 10 kilometrów: Eugeniusz Suchomski (TKKF Kolejarz Bydgoszcz) 36:14,0; Wojciech Czyściecki (Gatorade Team Gdańsk) 37:03,0; Wiesław Raut (Kolejarz) 39:50,0; Daniel Tykwiński (AB Bydgoszcz) 39:57,0; Wojciech Gill (Koronowo) 42:48,0; Piotr Grenz (Kolejarz) 43:24,0; Krzysztof Kosakowski (Bydgoszcz) 43:56,0; Dariusz Sidor (WKB Piast Wrocław) 45:24,0; Dominik Drygalski (Kolejarz) 47:59,0; Ryszard Galla (Kolejarz) 48:18,0; Marcelina Bonna (Koronowo) 48:35,0; Przemysław Janik (Bydgoszcz) 49:08,0; Mariusz Nowak (Bydgoszcz) 50:24,0; Katarzyna Lipiec-Sidor (WKB Piast) 53:27,0; Bartosz Kulas (Bydgoszcz) 55:25,0; Jerzy Misztal (Bydgoszcz) 1:05,08
5 kilometrów: Leszek Paszkiewicz (Bydgoszcz) 29:47,0;
2,5 kilometra: Dorota Paszkiewicz (Bydgoszcz) 15:12,,0 Joanna Gill (Koronowo) 15:58,0; Alina Dąbkowska (Osielsko) 16:26,0
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dziś nie dycha, a 7 km. po szczegóły odsyłam do działu "Przyjdź..."
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Witam i gratuluję !!! Spotkałem się z Bennetem w Pucku i wstępnie zadeklarowałem start 30 sierpnia ! Jeszcze w sierpniu dam potwierdzenie..w każdym razie jeśli przyjadę to aby połamać 40 min !!!
Mam nadzieję,że wtedy Bydgoszcz będzie koajarzyć mi się z moja najszybszą 10-tką !!! Obecny rekord 40.25 a wynik z tego roku to 40.34 ale mam chętkę na 39.xx
Słyszałem ,że płaska trasa a co najważniejsze oznaczenia kilometrów !!!
Pozdrawiam !!!
Mam nadzieję,że wtedy Bydgoszcz będzie koajarzyć mi się z moja najszybszą 10-tką !!! Obecny rekord 40.25 a wynik z tego roku to 40.34 ale mam chętkę na 39.xx
Słyszałem ,że płaska trasa a co najważniejsze oznaczenia kilometrów !!!
Pozdrawiam !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Trasa jest baardzo szybka. Zrobiłem tam dwa najlepsze wyniki. Nigdzie indziej nie pobiegłem jeszcze poniżej 43min. A ostatnio pierwsze 3 kilometry dawałem tam po 3:40 - 3:45
[b]Neo Knight[/b]