DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDUPA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bez obrazy - miałem wrażenie, że ostatnia akcja (jedyna do tej pory) nadawania statusu moderatora była tak szybka, ale jednocześnie chyba zbyt szybka. Zresztą potwierdza to wybór niektórych moderatorów. Czy np. starosta był na tym forum w ostatnim roku?
To powinna być też osoba, która poza pilnowaniem blabla ma tez stymulować dyskusję, inicjować tematy itp. Fredzio to idealny kandydat.
To powinna być też osoba, która poza pilnowaniem blabla ma tez stymulować dyskusję, inicjować tematy itp. Fredzio to idealny kandydat.
ENTRE.PL Team
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Też tak uważam, ale przez Grubcia się wycofuje. PAweł, a może Ty znalazłbyś czas, bo co do kwalifikacji i inicjowania na pewno nikt nie zgłosi pretensji.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
PAwel PAwel
Janek angażuje się w maratonypolskie.pl
Ziut - biegi.pl
PAwel - jeszcze nie ma "funkcji" wiec dawać go do Imprez!
Janek angażuje się w maratonypolskie.pl
Ziut - biegi.pl
PAwel - jeszcze nie ma "funkcji" wiec dawać go do Imprez!
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No - nareszcie mam komputer.
PAweł jest zdecydowanie lepszym kandydatem z jednego powodu - interesuje się imprezami biegowymi - wszelkimi.
Wie gdzie i jaki bieg się odbywa, był na niejednym i się interesuje startami.
Ja wprost przeciwnie - oprócz kilku wyjątków - starty mnie nie interesują - i powiem szczerze, że dla mnie osobiście kategoria Imprezy jest najmniej interesująca ze wszystkich - chyba, że jakieś "jajca" bądź awanturki
się tam odbywają. Nie byłbym poważnym moderatorem.
Dlatego Adamm - chyba nie masz wątpliwości co do tego, że PAweł byłby dobrym moderatorem.
Pierwszem efektem działalności PAwła będzie mam nadzieję wycięcie tego okrponego tematu z tak wulgarnymi słowami w tytule i postach.
PAweł jest zdecydowanie lepszym kandydatem z jednego powodu - interesuje się imprezami biegowymi - wszelkimi.
Wie gdzie i jaki bieg się odbywa, był na niejednym i się interesuje startami.
Ja wprost przeciwnie - oprócz kilku wyjątków - starty mnie nie interesują - i powiem szczerze, że dla mnie osobiście kategoria Imprezy jest najmniej interesująca ze wszystkich - chyba, że jakieś "jajca" bądź awanturki

Dlatego Adamm - chyba nie masz wątpliwości co do tego, że PAweł byłby dobrym moderatorem.
Pierwszem efektem działalności PAwła będzie mam nadzieję wycięcie tego okrponego tematu z tak wulgarnymi słowami w tytule i postach.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dobrze ale za słabo.
Chyba rzeczywiście wakacje są.
Chyba rzeczywiście wakacje są.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
#Moderation Mode
Dyskusję na ten temat przenoszę do "Działąnie forów".
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 6&topic=69" target="_self">Moved here</a>
Dyskusję na ten temat przenoszę do "Działąnie forów".
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 6&topic=69" target="_self">Moved here</a>
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]