Podzielam zdanie Kolegiwypass pisze:Idziesz jak burza przez te treningi
Robert rozumiem, że definitywnie jesteś zdecydowany pod Warszawę?
Moderator: infernal
Podzielam zdanie Kolegiwypass pisze:Idziesz jak burza przez te treningi
Zmachałem się jak cholera samym czytaniem.... :uuusmiech: A pistolet Ci rzucę gdzieś na 5-ym km jak sam będę już "schodził"... :uuusmiech:neevle pisze:Atak na 1:45 to minimum w Twoim przypadku. A może pobiegniemy razem i troszkę szybciej, co? Może być z MP-5, będę się czuła bezpieczniej.
Robert proszę Cię przestań w końcu kokieteryjnie pitolić Jesteś w gazie chłopie i naprawdę 1:45 zrobisz z palcem w dupie a możesz pokusić się o wiele więcejroberturbanski pisze:Zmachałem się jak cholera samym czytaniem.... :uuusmiech: A pistolet Ci rzucę gdzieś na 5-ym km jak sam będę już "schodził"... :uuusmiech:neevle pisze:Atak na 1:45 to minimum w Twoim przypadku. A może pobiegniemy razem i troszkę szybciej, co? Może być z MP-5, będę się czuła bezpieczniej.
U mnie jeszcze dodatkowo wolno :uuusmiech:sosik pisze:Widzę, że zaczynaliśmy o podobnej porze dzisiaj
Fajnie to dzisiaj poszło: długo i równo.
Ja jestem tak widoczny, że za mną wstaje dzień :uuusmiech:Skoor pisze:Lubie biegac rano, ale rano to jest 7:30, 4 to jest jeszcze noc ...
Ale troszkę w nogach je czuję....mclakiewicz pisze:Dwa długie biegi pod rząd. Nieźle.
Teraz to można powiedzieć, że świecisz (raczej błyszczysz) przykładem :uuusmiech: zarówno biegowo, jak i styloworoberturbanski pisze:Ja jestem tak widoczny, że za mną wstaje dzień :uuusmiech:
To nie ma nic wspólnego z samozaparciem Zwyczajnie wtedy mam czas.... :uuusmiech: Zdrowiej....majak pisze:Ja kocham biegać, ale o 4-ej ?
Robert, graty za samozaparcie
Czerwone sa najszybsze!frelka pisze:Mówiłam, że czerwone buty dają moc!