I-szy Półmaraton Młociński SBBP

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Brakuje zdjęcia z finiszu w walce o I miejsce. Chyba była walka skoro różnica niczym w biegu na 800m.
Gratuluję udanej imprezy.
PKO
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No tu Irko masz rację, bo końcówka była naprawdę emocjonująca... Leszka zacząłem gonić 7km przed metą, on sie trochę zamyślił i dał się dojść. Z kolei ja trochę zwlekałem z atakiem na "długi finisz", tak jak lubię... Gdy go uskuteczniłem uzyskałem przewagę ok. 20m - jednak jak się spodziewałem Leszek uruchomił swój finisz (a trenował kiedyś średnie dystanse) i nie miałem szans... Ostatnie metry odpuściłem walkę, bo bałem się jakiejś kontuzji...

Sama impreza bardzo udana (nie tylko dlatego, że zająłem drugie miejsce) - świetna atmosfera, obsługa i miejsce pokazały, że takich biegów biegacze szukają... Za rok będzie tam z pewnością o wiele więcej osób...
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kazig w stroju klubowym?! I w dodatku na podium? Brawo biegowy druhu! Jakos umknela mi informacja, ze Grupa Trojmiejska wyslala reprezentacje na ten bieg. Mysle, ze bogaty w doswiadczenia naszych warszawskich przyjaciol bedziesz jednym z organizatorow I Polmaratonu Morenowego :) Dla niewtajemniczonych: wzdloz Trojmiasta, na terenie Trojmiejskiego Parku Krajobrazowego ciagnie sie pasmo Wzgorz Morenowych, jest to ulubione miejsce treningow Grupy Trojmiejskiej.

kledzik
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No niestety - ze względu na to, ze starałem się dokładnie czas mierzyć nie mogłem robić zdjeć i nie mam wielu. Ale zdjęciu finiszu wogóle jest - to znaczy zrobił je kolega Ziuta. I na pewno pokaże na stronie.

I pomyliłem się - uczestników było 37.
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kazig przeczuwałem w Tobie ten potencjał - nie dość, że champion, to jeszcze gwiazda.  :)
biegowa recydywa
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Ale mnie Kazig zaskoczyłeś!
Pozdrawiam Warszawiaków i gratuluję świetnie zorganizowanej imprezy.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
Awatar użytkownika
madach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nareszcie się dostałem do forum. Gratulacje dla zwycięzców i dla organizatorów za udaną imprezę. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów (a najbardziej SBBP-owiczów) z baaaardzo dalekiego kraju, żałuję że mnie nie było.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O sukcesie imprezy niech świadczy to, że ja stary wyjadacz i (moim zdaniem) osoba, która ma wyczucie w oszacowaniu uczestników frekwencji na imprezach biegowych od 5km wzwyż (z maratonem w Warszawie włącznie) pomyliłem się i nabyłem drogą kupna zbyt małą liczbę opakowań pewnego napoju, za co niniejszym wszystkich P.T. biegaczy, którzy wrócili do domów "o suchym pysku" chciałbym prosić o wybaczenie.

PS. W związku z tą wpadką w szacowaniu liczby uczestników chciałbym niniejszym zweryfikować swoje prognozy dotyczące frekwencji na maratonie w Warszawie. W maratonie nie wystartuje, jak sądziłem, 800 osób, ale co najmniej 1600.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ale chyba wziąłeś pod uwagę PAweł, że część biegaczy to kierowcy i chyba dlatego tych napojów było trochę mniej niż uczestników. Myślę, że ilość była w sam raz, przynajmniej do momentu w którym opuszczałem to sympatyczne miejsce. Co się działo później nie wiem :)
Dzięki za ten znakomity pomysł...
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie chcê siê powtarzaæ, ¿e impreza by³a super etc., bo wszyscy wiedz±, ¿e bawili¶my siê ¶wietnie i ¿e wszystko idealnie zagra³o.
Organizacja, aprowizacja, pomiar czasu, nawadnianie i od¶wie¿anie, serwis fotograficzny, spisanie i og³oszenie wyników, przepiêkne dyplomy i atmosfera. A przede wszystkim wyj±tkowa, nieoczekiwana, wspania³a FREKWENCJA!!!
Bardzo siê cieszê poza tym, ¿e mog³am poznaæ osobi¶cie ursynowskich biegaczy i ¿e znam odt±d nie tylko ich nazwiska - dot±d widywane na listach z wynikami - ale równie¿ ich niezwykle sympatyczne twarze.
Nasze zawody zosta³y u¶wietnione obecno¶ci± go¶cia z Trójmiasta - znakomity nasz kolega Kazig przyjecha³ i zaj±³ trzecie miejsce!, oraz go¶cia z zagranicy - Danilo Ferrarisa. Mo¿na wiêc powiedzieæ, ¿e impreza by³a miêdzynarodowa o zasiêgu ogólnopolskim ;)

PiotrPZ zrobi³ pewn± ilo¶æ zdjêæ. Zdjêcia s± obecnie w obróbce u Fredzia i my¶lê, ¿e niebawem bêd± dostêpne na fredzio.com.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W związku ze startem Danilo, w przyszłym roku mamy

"II Międzynarodowy Półmaraton Młociński"
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

No gratuluje pomyslu i organizacji !
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

To TUTAJ JESZCZE PARE ZDJĘĆ zrobionych przez małżonka zawodniczki, która w półmaratonie uplasowała się na 3-cim miejscu.

Nawet czas robienia zdjęć tam widac.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio, dziêkujemy.

Drodzy biegacze, zwróæcie proszê uwagê na dwa ostatnie zdjêcia na stronie szóstej. Pokazuj± one, jak przebiega proces twórczy w modelarstwie biegowym. My¶lê, ¿e stanowi± istotny przyczynek dla rozpoznania tej m³odej, rozwijaj±cej siê dopiero dyscypliny sztuki.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ