Marathon de Paris 2015
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
od rana sprawdzałam i faktycznie gucio
napisałam maila
taka odpowiedz właśnie przyszła
Hello,
Registration will open in the afternoon.
Best regards,
no to jest nadzieja:)
do zobaczenia
napisałam maila
taka odpowiedz właśnie przyszła
Hello,
Registration will open in the afternoon.
Best regards,
no to jest nadzieja:)
do zobaczenia
- Piotr-Fit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:30
- Życiówka w maratonie: 3:00:56
- Kontakt:
zapisywać się! 
7 euro
Co do printscreenu to wczoraj także był, dlatego zignorowałem go.

7 euro
Co do printscreenu to wczoraj także był, dlatego zignorowałem go.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Zapisany! 

Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga

- Jacek1972
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43'22''
- Życiówka w maratonie: 3.31'36''
Zapisany.
dzięki "dnka" za informację bo już myślałem że to jest wałek, widzę że wszyscy byli zalogowani i czekali na sygnał startera.

można się teraz wylogować.
dzięki "dnka" za informację bo już myślałem że to jest wałek, widzę że wszyscy byli zalogowani i czekali na sygnał startera.

można się teraz wylogować.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Wow, zazdroszczę formy i życzę powodzenia na maratonie! Ja chyba nigdy do takiej kondycji nie dojdę :/
- CrazyAnt
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:43:18
Zapisana!! Co za dramaturgia... wyszłam z pracy i w drodze do sklepu biegacza sprawdzam Facebooka a tam informacja o biegu
szybki telefon do kuzynki z Francji i modlitwa, że ma dostęp do komputera
ale udało się
i nowe buty do biegania też są
czego chcieć więce?

i nowe buty do biegania też są

czego chcieć więce?

-
- Rozgrzewający Się
ja też się zarejestrowałam:)
czy ceny na expo są atrakcyjne? bo nie wiem czy zostawiać miejsce w mikroskopijnej torebce na jaka pozwala ryanair
zaś w niedzielę pobiegnę w ostatniej grupie, ba prawdopodobnie nawet nie złamię 5h...
ale co tam:))
jak pokonam to będę z siebie zadowolona bardzo! w moim wieku takie rzeczy to i tak będzie mistrzostwo świata
do zobaczenia
dop. jeśli szukacie miejscówki- ja pokój znalazłam na airbnb.com, wpisujecie paryż porte maillot i wokół mety jest jeszcze trochę wolnych apartamentów, za 4 noce zapłaciłam 850 zł za wyposażone mieszkanie z kuchnią, łazienką, małe choć w zasadzie 2 osoby by się tam nawet zmieściły. Planowałam zatrzymać się w stacji PAN, ale niestety akurat mają jakąś konferencję, tam jest po 60 euro za jedynkę w przepięknej kamienicy.
czy ceny na expo są atrakcyjne? bo nie wiem czy zostawiać miejsce w mikroskopijnej torebce na jaka pozwala ryanair
zaś w niedzielę pobiegnę w ostatniej grupie, ba prawdopodobnie nawet nie złamię 5h...
ale co tam:))
jak pokonam to będę z siebie zadowolona bardzo! w moim wieku takie rzeczy to i tak będzie mistrzostwo świata
do zobaczenia
dop. jeśli szukacie miejscówki- ja pokój znalazłam na airbnb.com, wpisujecie paryż porte maillot i wokół mety jest jeszcze trochę wolnych apartamentów, za 4 noce zapłaciłam 850 zł za wyposażone mieszkanie z kuchnią, łazienką, małe choć w zasadzie 2 osoby by się tam nawet zmieściły. Planowałam zatrzymać się w stacji PAN, ale niestety akurat mają jakąś konferencję, tam jest po 60 euro za jedynkę w przepięknej kamienicy.
- Piotr-Fit
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hej, także wynająłem pokój przez ten serwis. Choć akurat trochę obok centrum.dnka pisze: dop. jeśli szukacie miejscówki- ja pokój znalazłam na airbnb.com, wpisujecie paryż porte maillot i wokół mety jest jeszcze trochę wolnych apartamentów, za 4 noce zapłaciłam 850 zł za wyposażone mieszkanie z kuchnią, łazienką, małe choć w zasadzie 2 osoby by się tam nawet zmieściły. Planowałam zatrzymać się w stacji PAN, ale niestety akurat mają jakąś konferencję, tam jest po 60 euro za jedynkę w przepięknej kamienicy.
Co do expo to sam jestem ciekawy, popytam znajomych.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście Bruksela to nie Paryż, ale na podstawie tutejszego expo mogę powiedzieć, że jeżeli idzie o ceny to szału nie było.Piotr-Fit pisze:hej, także wynająłem pokój przez ten serwis. Choć akurat trochę obok centrum.dnka pisze: dop. jeśli szukacie miejscówki- ja pokój znalazłam na airbnb.com, wpisujecie paryż porte maillot i wokół mety jest jeszcze trochę wolnych apartamentów, za 4 noce zapłaciłam 850 zł za wyposażone mieszkanie z kuchnią, łazienką, małe choć w zasadzie 2 osoby by się tam nawet zmieściły. Planowałam zatrzymać się w stacji PAN, ale niestety akurat mają jakąś konferencję, tam jest po 60 euro za jedynkę w przepięknej kamienicy.
Co do expo to sam jestem ciekawy, popytam znajomych.
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

- CrazyAnt
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:43:18
To ja mam inne pytanieMarc.Slonik pisze:Oczywiście Bruksela to nie Paryż, ale na podstawie tutejszego expo mogę powiedzieć, że jeżeli idzie o ceny to szału nie było.

Czy na Expo w Paryżu jest szansa znalezienia żeli energetycznych SIS? Nie wiem czy mi ich ne wyrzuca z podręcznego bagażu, a wolałabym nie testować nic nowego w trakcie maratonu. One chyba sa dostępne za granicą?
Może coś kojarzysz?
- Piotr-Fit
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dowiedziałem się, że w Paryżu podobnie, wybór większy, ale w Polsce taniej można dostaćMarc.Slonik pisze:Oczywiście Bruksela to nie Paryż, ale na podstawie tutejszego expo mogę powiedzieć, że jeżeli idzie o ceny to szału nie było.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No, niestety nie mam pojęcia. Na francuskim amazonie są, więc na tamtym rynku występują, ale to nie znaczy że będą na expo...CrazyAnt pisze:To ja mam inne pytanieMarc.Slonik pisze:Oczywiście Bruksela to nie Paryż, ale na podstawie tutejszego expo mogę powiedzieć, że jeżeli idzie o ceny to szału nie było.![]()
Czy na Expo w Paryżu jest szansa znalezienia żeli energetycznych SIS? Nie wiem czy mi ich ne wyrzuca z podręcznego bagażu, a wolałabym nie testować nic nowego w trakcie maratonu. One chyba sa dostępne za granicą?
Może coś kojarzysz?
Jak się boisz, że Ci z podręcznego każą wyrzucić, to powiedz które konkretnie żele i ile - mogę przywieźć ze sobą i dać Ci w sobotę na biegu sniadaniowym.
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga