Coś się zmieniło ? Biegałem tam jesienią i nikt żadnych pieniędzy nie chciał. Chyba że jest ciemno i zażyczysz sobie żeby tylko dla ciebie zapalili oświetleniekrunner pisze: Można się zorganizować, zapłacić i biegać np. na OsiR Targówek.

Coś się zmieniło ? Biegałem tam jesienią i nikt żadnych pieniędzy nie chciał. Chyba że jest ciemno i zażyczysz sobie żeby tylko dla ciebie zapalili oświetleniekrunner pisze: Można się zorganizować, zapłacić i biegać np. na OsiR Targówek.
O, super, dziękuję za info!beata pisze:Kachita, na Ochocie masz stadion tartanowy, ale taki zupełnie mały - okrążenie chyba 200m, przy szkole na ul. Geodetów, to pomiędzy Parkiem Szczęśliwickim a Grójecką. Z tego, co wiem, dostępny całą dobę.
kachita pisze:O, super, dziękuję za info!
Między stadionem Skry a Żwirkami jest takie boisko treningowe i jeśli dobrze pamiętam to naokoło ma bieżnię (ziemną zapewne) i można sobie ćwiknąć. A przynajmniej można było. Dawno tam nie byłem.krunner pisze:Z Ochoty masz blisko na Pola Mokotowskie, tam możesz sobie znaleźć szybką pętlę do biegania, nie powinno być dużo śniegu, najwyżej sobie łopatą odgarniesz.kachita pisze:Do Agrykoli mam trochę daleko, nie wyrobię się w przerwie na lancz
To jest bieżnia „żużlowa” wokół boiska do rugby. Da się tam pobiegać, ale nie wiem jak jest z dystansem.montalb pisze:Między stadionem Skry a Żwirkami jest takie boisko treningowe i jeśli dobrze pamiętam to naokoło ma bieżnię (ziemną zapewne) i można sobie ćwiknąć. A przynajmniej można było. Dawno tam nie byłem.krunner pisze:Z Ochoty masz blisko na Pola Mokotowskie, tam możesz sobie znaleźć szybką pętlę do biegania, nie powinno być dużo śniegu, najwyżej sobie łopatą odgarniesz.kachita pisze:Do Agrykoli mam trochę daleko, nie wyrobię się w przerwie na lancz
pzdr
monalb
500mKeri pisze:To jest bieżnia „żużlowa” wokół boiska do rugby. Da się tam pobiegać, ale nie wiem jak jest z dystansem.