oj PAweł PAweł - "jeden z" największych i to w dodatku w przeciągu 5 lat. Zgryźliwcze:)
A powiedzcie mi, dlaczego nie pytaliście się w ten sposób o trasę maratonu w Szczytnie? Przecież też nie było nic innego wiadomo, jak tylko to, że będzie inna niż w zeszłym roku?
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
bo w Szczytnie Fredzio nie biega. Maraton tam nikogo juz niestety nieobchodzi poza wyjatkiem 128 osób które wzieły w nim w tym roku udział. Biegłem w tym roku w Szczytnie - tam mogem pozwolić sobie na brak wiedzy na temat trasy, niestety jako mieszkjacy w Warszawie głównie z ciekawości chce wiedziećdużo wcześniej jaka bedzie trasa.
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM 4,7
Staram się zrozumieć sytuację i 3 rzeczy mi przychodzą do głowy:
1. Jeżeli emte nie otrzymał jeszcze decyzji od stołecznych władz, może to oznaczać, że nie jest skory do dawania łapówek. Nie mówię że wszyscy urzędnicy w Ratuszu są skorumpowani, nie znam tam nikogo osobiście, tylko w radio cos czasem usłyszę.
2. Zatrzymanie ruchu w centrum W-wy na taką skalę- wiąże się zwykle nie tylko z wielkimi pieniędzmi, ale też wielkim prestiżem. Kiedy niebiegający urzędnik rozpatruje taki wniosek, a bieganie maratonu to dla niego jak wejście 100 razy na najwyższą sosnę - równie bezsensowne, ma zrozumiałe opory- nawet jeśli nie chodzi o "kopertę"- będzie robił trudności.
3. Może już jest trasa ustalona, ale stanowi nieoficjalną tajemnice handlową? Skąd wiedzieć czy nie pełza w konspiracji jakaś konkurencyjna inicjatywa? -gdybym był dyr maratonu to po przeczytaniu różnych wypowiedzi na tym forum i poznawszy operatywność kilku osób, mógłbym mieć wątpliwości, czy ujawniac tak wcześnie swój pomysł.
(Edited by Runforfun at 4:33 pm on July 22, 2003)
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
Run, nowy szef od sportu z nadania pana Kaczyńskiego jest biegaczem. Startował nawet w połmaratonie w Sochaczewie (Szlakiem Bitwy nad Bzurą), więc powinien rozumieć czym się je bieganie.
Ale lepiej już wbijajmy szpile Prezydentowi OSMW, niż krytykujmy urzędników miejskich, bo tym drugim nie zależy na imprezie i krytykowani mogą pokazać gest Kozakiewicza mrucząc pod nosem "ja wam k... dam maraton w Warszawie"
Marcin, no dobra, złapałeś mnie na złośliwości i obiecuję, że się nie poprawię
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
Czy ktoś z Was zna adres mailowy konkursu? Niestety u mnie w firmie konfiguracja oprogramowania uniemożliwia wysłanie maila bezpośrednio klikając na słowo konkurs. Muszę maila wysłać ze skrzynki prywatnej. Jola
www.biegajznami.pl
Normalnie klikając na Konkurs pokazuje mi się komunikat: Próba logowania nie powiodła się z powodu wewnętrznego błędu MAPI. MAPI 1.0 [000004CA].
Program pocztowy nie mógł wysłać poczty.
Gdy klikałam prawą myszą i kopiowałam adres nic z tego nie wychodziło.
Jola